Przetargi.pl
Ogłoszenie na dostawy sukcesywne wędlin, konserw mięsnych i pasztetów

Areszt Śledczy w Świdnicy ogłasza przetarg

  • Adres: 58-100 Świdnica, ul. Trybunalska 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 854 93 00 , fax. 0-74 854 93 02
  • Data zamieszczenia: 2009-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Świdnicy
    ul. Trybunalska 16 16
    58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 854 93 00, fax. 0-74 854 93 02
    REGON: 00032064400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: więziennictwo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ogłoszenie na dostawy sukcesywne wędlin, konserw mięsnych i pasztetów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Kiełbasa biała 200 kg cpv 15131130-5, kiełbasa powawelska 980 kg cpv 15131130-5, kiełbasa parówkowa drobiowa 1300 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa tatrzańaka 130 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa zielonogórska 130 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa zwyczajna 2100 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa śląska drobiowa 1300 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa żywiecka 170 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa krakowska parzona 170 kg cpv 15131130-5, Parówki cienkie 1300 kg cpv 15131130-5 , Baleron 100 kg cpv 15131130-5, Boczek wędzony 600 kg cpv 15131130-5, Szynka wieprzowa gotowana cpv 50 kg 15131410-2, Kaszanka czarna 600 kg cpv 15131134-3, Pasztet drobiowy 600 kg cpv 15131310-1, Salceson włoski 600 kg cpv 15131130-5, Szynka tostowa 900 kg cpv 15131410-2, Filet wędzony z indyka 50 kg cpv 15131135-0, Mortadela 1200 kg cpv 15131130-5, Polędwica drobiowa 170 kg cpv 15131135-0, Szynka z indyka konserwowa 170 kg cpv 15131135-0, Kiełbasa golonkowa 1150 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa mielonka 1250 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa szynkowa 180 kg cpv 15131130-5 , Pieczeń mięsna 900 kg cpv 15131130-5 , Kiełbasa piwna 900 kg cpv 15131130-5, podgardle wędzone 500 kg cpv 15412100-0, Konserwa turystyczna 300 g 900 kg cpv 15131000-5, Pasztet drobiowy 300 g 1000 kg cpv 15131310-1, Pasztet 130 g 300 kg cpv 15131310-1,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wypełniony formularz ofertowy wraz z oświadczeniami, - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - wypełniony formularz ofertowy wraz z oświadczeniami, - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach