Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg
- Adres: 66-010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 3276563 , fax. 68 3276640
- Data zamieszczenia: 2011-02-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
Krzywaniec
66-010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
tel. 68 3276563, fax. 68 3276640
REGON: 00032070400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka orgnizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Nr spr. 6/DKW/Ż/11 Dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu w n/w ilościach: ZADANIE NR 1 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA: makaron - 9000 kg, granulat sojowy - 250 kg, kostka sojowa - 600 kg, kotlet sojowy a la schabowy - 700 kg, mąka pszenna - 3600 kg, mąka ziemniaczana - 250 kg, kasza gryczana - 2500 kg, kasza jęczmienna - 3600 kg, ryż - 4800 kg, kasza manna - 400 kg. ZADANIE NR 2 - PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE: chrzan tarty - 460 kg, koncentrat pomidorowy - 1300 kg, leczo - 3000 kg, ogórki konserwowe - 5000 kg, sok przecierowy 0,33 l - 150 szt., kukurydza konserwowa - 15 kg, groszek konserwowy - 30 kg, brzoskwinie w syropie - 40 szt. ZADANIE NR 3 - DŻEMY: dżem brzoskwiniowy niskosłodzony - 2200 kg, dżem truskawkowy niskosłodzony - 2200 kg, marmolada wieloowocowa - 3200 kg, konfitura z czarnej porzeczki - 40 kg, konfitura z brzoskwiń - 40 kg, konfitura z wiśni - 15 kg, powidła śliwkowe - 15 kg. ZADANIE NR 4 - SOSY, ZUPY I PRZYPRAWY: zupa porowa - 150 kg, zupa ziemniaczana - 150 kg, zupa żurek - 150 kg, zupa barszcz biały - 120 kg, zupa barszcz czerwony - 200 kg, zupa cebulowa - 150 kg, zupa kalafiorowa - 150 kg, zupa ogonowa - 130 kg, zupa pieczarkowa - 150 kg, zupa pomidorowa - 150 kg, zupa wiosenna - 150 kg, zupa gulaszowa - 150 kg, zupa grochowa - 150 kg, sos biały - 120 kg, sos pieczeniowy - 120 kg, sos myśliwski - 120 kg, sos grzybowy - 120 kg, sos pomidorowy - 120 kg, sos boloński - 80 kg, sos neapolitański - 80 kg, czosnek granulowany - 20 kg, fix do gulaszu - 92 kg, ziele angielskie - 30 kg, liść laurowy - 30 kg, majeranek - 20 kg, papryka słodka mielona - 50 kg, Papryka ostra mielona - 40 kg, Pieprz czarny mielony - 60 kg, Sól - 2000 kg, Bazylia - 4 kg, Oregano - 4 kg, Koper suszony - 25 kg, Natka pietruszki suszona - 25 kg, Bulion drobiowy - 2555 kg, Przyprawa warzywna typu vegetta - 120 kg, Kwasek cytrynowy - 30 kg, Przyprawa w płynie typu maggi - 1200 l, Ocet - 400 l. ZADANIE NR 5 - INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE: herbata - 760 kg, majonez - 80 kg, musztarda - 320 kg, budyń - 20 kg, galaretka - 20 kg, kisiel - 30 kg, proszek do pieczenia - 60 szt., krem czekoladowy - 30 kg, cukier waniliowy - 60 szt., kakao - 20 kg, paluszki słone - 300 szt., wafelek - 200 szt., baton - 200 szt., cukierki czekoladowe - 10 kg, biszkopty - 25 kg, lizak - 300 szt., kaszka ryżowa błyskawiczna - 10 kg, kaszka mleczno - ryżowa - 5 kg, ciastka maślane - 25 kg, herbata owocowa - 15 kg, płatki kukurydziane - 40 kg, płatki kukurydziane w polewie czekoladowej - 20 kg, syrop owocowy - 105 l, bita śmietana - 60 szt., sok w kartoniku - 420 szt., baton mleczny - 250 szt., wafle ryżowe - 50 kg, chrupki kukurydziane - 360 szt., cukier - 15000 kg, woda źródlana - 2000 szt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158511009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku.
Dodano: 2014-07-24 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku.
Dodano: 2013-08-20 - Nr spr. 3/DKW/ż/13 Dostawa różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Krzywańcu
Dodano: 2013-02-12 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku
Dodano: 2012-08-03 - 3/DKW/Ż/12 - Dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu.
Dodano: 2012-01-30 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku.
Dodano: 2011-08-11 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku.
Dodano: 2011-08-11 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku.
Dodano: 2010-03-30 - Dostawy makaronów do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku
Dodano: 2009-03-30