Przetargi.pl
3/DKW/Ż/12 - Dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu.

Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66-010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 3279405 , fax. 68 3276640
  • Data zamieszczenia: 2012-01-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
    Krzywaniec
    66-010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
    tel. 68 3279405, fax. 68 3276640
    REGON: 00032070400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    3/DKW/Ż/12 - Dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu.ZADANIE NR 1-PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA: makaron-6000 kg, granulat sojowy-200kg, kostka sojowa-800 kg, kotlet sojowy a la schabowy-800 kg, mąka pszenna-3900 kg, mąka ziemniaczana-200 kg, kasza gryczana-2500kg, kasza jęczmienna-4320 kg, ryż-5280 kg, kasza manna-400 kg.ZADANIE NR 2-PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE: chrzan tarty-480 kg, koncentrat pomidorowy- 1320 kg, leczo-3000 kg, ogórek konserwowy-5040 kg, sok przecierowy 0,33 l-500 szt., kukurydza konserwowa- 24 kg, groszek konserwowy- 30 kg, brzoskwinie w syropie-40 szt. ZADANIE NR 3-DŻEMY: dżem brzoskwiniowy niskosłodzony-2200 kg, dżem truskawkowy niskosłodzony- 2200 kg, marmolada wieloowocowa-3000 kg, konfitura z czarnej porzeczki- 20 kg, konfitura z brzoskwiń- 20 kg, konfitura z wiśni- 20 kg, powidła śliwkowe- 30 kg.ZADANIE NR 4-SOSY,ZUPY I PRZYPRAWY: zupa porowa-180 kg, zupa ziemniaczana-180 kg, zupa żurek-180 kg, zupa barszcz biały-120 kg, zupa barszcz czerwony-260 kg, zupa cebulowa-180 kg, zupa kalafiorowa-180 kg, zupa ogonowa-120 kg, zupa pieczarkowa-180 kg, zupa pomidorowa-180 kg, zupa wiosenna-180 kg, zupa gulaszowa-180 kg, zupa grochowa-180 kg, sos biały-160 kg, sos pieczeniowy-160 kg, sos myśliwski-160 kg, sos grzybowy-160 kg, sos pomidorowy-160 kg, sos boloński-100 kg, sos neapolitański-100 kg, czosnek granulowany-36 kg, fix do gulaszu-120 kg, ziele angielskie-36 kg, liść laurowy-36 kg, majeranek-36 kg, papryka słodka mielona- 50 kg, papryka ostra mielona- 40 kg, pieprz czarny mielony- 60 kg, sól-2200 kg, bazylia-10 kg, oregano-10 kg, koper suszony-24 kg, natka pietruszki suszona-24 kg, bulion drobiowy-2400 kg, przyprawa warzywna typu vegetta-360 kg, kwasek cytrynowy-30 kg, przyprawa w płynie typu maggi-1200 l, ocet-400 l. ZADANIE NR 5- INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE: herbata-760 kg, majonez-320 kg, musztarda-320 kg, budyń-20 kg, galaretka-20 kg, kisiel-40 kg, proszek do pieczenia-60 szt., krem czekoladowy-35 kg, cukier waniliowy-60 szt., kakao-20 kg, paluszki słone- 300 szt., wafelek-200 szt., baton-200 szt., cukierki czekoladowe-10 kg, biszkopty-25 kg, lizak-500 szt., kaszka ryżowa błyskawiczna-10 kg, kaszka mleczno-ryżowa-10 kg, ciastka maślane-25 kg, herbata owocowa-15 kg, płatki kukurydziane-45 kg, płatki kukurydziane w polewie czekoladowej-20 kg, syrop owocowy-180 l, bita śmietana-60 szt., sok w kartoniku-420 szt., baton mleczny-250 szt., wafle ryżowe-50 kg, chrupki kukurydziane-360 szt., cukier-17000 kg, woda źródlana-3000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158511009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach