Przetargi.pl
Nazwa zadania: Dostawa artykułów spożywczych w grupie - Produkty drobiowe - kod CPV 15131500-0

Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Łopuskiego 13
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 115 55 , fax. 0-94 35 115 55
  • Data zamieszczenia: 2011-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak
    ul. Łopuskiego 13 13
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 115 55, fax. 0-94 35 115 55
    REGON: 33144461100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nazwa zadania: Dostawa artykułów spożywczych w grupie - Produkty drobiowe - kod CPV 15131500-0
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zestawienie - DRÓB 2012r. Cena Wartość Vat jednost. netto % netto Grupa G1 - mięsa świeże Kurczak kg 200 Udka z kurczaka kg 600 Filet drobiowy kg 1500 Porcja rosołowa kg 200 Wątroba z kurczaka kg 100 Filet z indyka kg 500 Żołądki z kurczaka kg 10 Kaczka kg 5 Indyk kg 10 Udziec z indyka kg 10 Udka z kaczki kg 10 Grupa G 2 - mięsa mrożone Kurczak kg 50 Udka z kurczaka kg 100 Filet drobiowy kg 200 Porcja rosołowa kg 20 Wątroba z kurczaka kg 50 Filet z indyka kg 50 Żołądki z kurczaka kg 10 Kaczka kg 10 Udka z kaczki kg 10 Indyk kg 20 Grupa G 3 - przetwory Kurczak wędzony kg 45 Udko z kurczaka wędzone kg 20 Kiełbasa drobiowa żywiecka kg 10 Kiełbasa drobiowa krakowska kg 10 Baleron z indyka kg 10 Baleron z drobiu kg 10 Kurczak faszerowany kg 10 Indyk w galarecie kg 10 Kabanosy drobiowe kg 5 Nazwa towaru J.m. Ilość Szynka mozaika z indyka kg 5 Polędwica drobiowa kg 80 Rolada z drobiu kg 5 Szynka drobiowa kg 50 Filet wędzony pieczony kg 10 Parówki drobiowe kg 10 Kiełbasa parówkowa kg 10 Pasztet drobiowy kg 20 Pieczeń drobiowa kg 5 Polędwica z indyka wędzona kg 5 Salceson drobiowy kg 5 Polędwica sopocka z indyka kg 5 Salceson z indyka kg 5 Szynka pieczona z indyka kg 5 Szynkówka z indyka kg 5 Kiełbasa biała drobiowa kg 5 Wartość nazwa własna brutto
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151315000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonom.kolobrzeg.pl (przetargi) http://zsehkolobrzeg.finn.pl (przetargi)
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach