Przetargi.pl
Na wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr I.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Żywiecka 13
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 4443623 , fax. 018 4435239
  • Data zamieszczenia: 2012-10-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Żywiecka 13 13
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 018 4443623, fax. 018 4435239
    REGON: 00440061800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops.nowysacz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Na wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr I.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr I. 1.Wykonawca wykona usługi cateringowe w dniach: 05,09,16 listopada 2012r. i 06 grudnia 2012r.. Ilość osób korzystających z posiłków w każdym dniu wynosi 34 osoby. 2.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 05.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się z (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa barszcz z uszkami z grzybami 300 ml b.bitki wołowe w sosie 200 g c.ziemniaki pure 200 g d.buraczki czerwone na ciepło 200 g e.kompot 250 ml 3.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 09.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa pomidorowa z zapiekanymi grzankami, posypana żółtym serem 300 ml b.filet z dorsza 200 g c.frytki 200 g d.zestaw trzech surówek g e.kompot 250 ml 4.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 16.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.rosół z kołdunami 300 ml b.filet z dorsza 200 g c.ziemniaki pure 200 g d.zestaw trzech surówek 200 g e.kompot 250 ml 5.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 06.12.2012r. podanie poniższych dań (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa borowikowa z kluseczkami 300 ml b.barszcz czerwony 300 ml c.paszteciki pieczarkowo - kapuściane 2 szt. po 100 g d.pieczona pierś z indyka z sosem żurawinowo śliwkowym 250 g e.bryzol wołowy z pieczarkami 250 g f.zapiekane ziemniaki 250 g g.rizotto 250 g h.sałatka ryżowa z kurczakiem 250 g i.sałatka pekińska 250 g j.sałatka grecka z oliwkami 250 g k.zimna płyta: a)galantyna z kurcząt 100 g b)pasztet pieczony 100 g c)schab faszerowany 100 g d)galaretki drobiowe 2 szt. po 50 g e)tartinki z kabanosem, szynką, salami, serem, czosnkiem, twarożkiem, sałatą zieloną, jarzynami 4 szt. l.pieczywo 50 g m.usługa kawiarniana w której Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi zajęć dostęp do bufetu kawiarnianego składającego się z (porcja gramatura winny wynosić nie mniej): a)kawa (parzona i rozpuszczalna) bez ograniczeń b)herbata (w torebkach) bez ograniczeń c)cukier bez ograniczeń d)śmietanka do kawy bez ograniczeń e) cytryna/sok cytrynowy bez ograniczeń f)szarlotka z lodami i bitą śmietaną 200 gram g)drobne ciasteczka 150 gram na osobę
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops.nowysacz.pl, http://www.nowysacz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach