Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Żywiecka 13
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4443623 , fax. 018 4435239
- Data zamieszczenia: 2012-10-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Żywiecka 13 13
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 018 4443623, fax. 018 4435239
REGON: 00440061800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops.nowysacz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Na wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr I. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr I. 1.Wykonawca wykona usługi cateringowe w dniach: 05,09,16 listopada 2012r. i 06 grudnia 2012r.. Ilość osób korzystających z posiłków w każdym dniu wynosi 34 osoby. 2.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 05.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się z (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa barszcz z uszkami z grzybami 300 ml b.bitki wołowe w sosie 200 g c.ziemniaki pure 200 g d.buraczki czerwone na ciepło 200 g e.kompot 250 ml 3.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 09.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa pomidorowa z zapiekanymi grzankami, posypana żółtym serem 300 ml b.filet z dorsza 200 g c.frytki 200 g d.zestaw trzech surówek g e.kompot 250 ml 4.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 16.11.2012r. podanie posiłku w postaci dwudaniowego obiadu składającego się (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.rosół z kołdunami 300 ml b.filet z dorsza 200 g c.ziemniaki pure 200 g d.zestaw trzech surówek 200 g e.kompot 250 ml 5.Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi spotkania, łącznie 34 osoby w dniu 06.12.2012r. podanie poniższych dań (porcja gramatura serwowanych dań winny wynosić nie mniej): a.zupa borowikowa z kluseczkami 300 ml b.barszcz czerwony 300 ml c.paszteciki pieczarkowo - kapuściane 2 szt. po 100 g d.pieczona pierś z indyka z sosem żurawinowo śliwkowym 250 g e.bryzol wołowy z pieczarkami 250 g f.zapiekane ziemniaki 250 g g.rizotto 250 g h.sałatka ryżowa z kurczakiem 250 g i.sałatka pekińska 250 g j.sałatka grecka z oliwkami 250 g k.zimna płyta: a)galantyna z kurcząt 100 g b)pasztet pieczony 100 g c)schab faszerowany 100 g d)galaretki drobiowe 2 szt. po 50 g e)tartinki z kabanosem, szynką, salami, serem, czosnkiem, twarożkiem, sałatą zieloną, jarzynami 4 szt. l.pieczywo 50 g m.usługa kawiarniana w której Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi zajęć dostęp do bufetu kawiarnianego składającego się z (porcja gramatura winny wynosić nie mniej): a)kawa (parzona i rozpuszczalna) bez ograniczeń b)herbata (w torebkach) bez ograniczeń c)cukier bez ograniczeń d)śmietanka do kawy bez ograniczeń e) cytryna/sok cytrynowy bez ograniczeń f)szarlotka z lodami i bitą śmietaną 200 gram g)drobne ciasteczka 150 gram na osobę - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops.nowysacz.pl, http://www.nowysacz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16