Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Żywiecka 13
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4443623 , fax. 018 4435239
- Data zamieszczenia: 2012-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Żywiecka 13 13
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 018 4443623, fax. 018 4435239
REGON: 00440061800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops.nowysacz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Na wykonanie usług polegających na świadczeniu usług restauracyjnych polegających na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych zajęć i spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr II. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych polegających na dostarczaniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych zajęć i spotkań w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr II, zwanego dalej usługą restauracyjną, cateringiem, zestawem restauracyjnym składających się z 2 zadań: Zadanie Nr 1 Świadczenie usług restauracyjnych polegających na dostarczaniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych zajęć w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr II - zwanego dalej usługą restauracyjną, cateringiem, zestawem restauracyjnym Wykonawca zobowiązany jest świadczyć usługi restauracyjne tzn. usługa przygotowania, dostarczenia i podania posiłków, zwane dalej posiłkami, usługą, usługą restauracyjną, usługą cateringową, zestawem restauracyjnym w dni robocze, w lokalu będącym w dyspozycji Zespołu Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu na terenie Miasta Nowego Sącza. Zamówienie będzie realizowane na niżej wymienionych warunkach: 1.Wykonawca obowiązany będzie do przygotowania zestawu restauracyjnego składającego się z: a)tartinek 3 szt. na osobę (kanapka z żółtym serem, szynką, masłem oraz dodatkami: ogórkiem zielonym, pomidorem, ozdobienie ketchup, majonez) b)soku w szklanej butelce o pojemności 250 ml o smaku jabłkowo-brzoskwiniowym i pomarańczowym c)drobnych ciasteczek minimum dwa rodzaje 100 g 2.Wykonawca dostarczy zestawy restauracyjne w opakowań jednorazowych najpóźniej na 45 minut przed rozpoczęciem zajęć. 3.Zestawy restauracyjne będą dostarczane dla dwóch grup: a)I grupa 30 osób (łącznie 150 zestawów restauracyjnych = 5 spotkań po 30 zestawów) zamawiający informuje, że Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu gwarantuje odbiór minimum 120 zestawów b)II grupa 12 osób (łącznie 216 zestawów restauracyjnych = 18 spotkań po 12 zestawów) zamawiający informuje, że Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu odbierze minimum 168 zestawów restauracyjnych 4.Wykonawca obowiązany będzie dostarczać na swój koszt i ryzyko do wskazanego miejsca zestawy restauracyjne dla wyżej wymienionych grup w ramach organizowanych zajęć od 19 listopada do 14 grudnia 2012r. w dni robocze. 5.Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu będzie przesyłał zlecenie drogą elektroniczną do Wykonawcy najpóźniej na 2 dni przed terminem zajęć, w którym zawarta będzie informacja dotycząca ilości zestawów restauracyjnych, miejsca i godzinie dostarczenia zestawów restauracyjnych na terenie Miasta Nowego Sącza. 6.Wykonawca na swój koszt zobowiązany jest do zagospodarowania we własnym zakresie odpadów pokonsumpcyjnych zgodnie z obowiązującymi przepisami. Zadanie Nr 2 Świadczenie usług restauracyjnych polegających na dostarczaniu i wydaniu posiłków podczas prowadzonych spotkań podsumowujących w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Partnera nr II - zwanego dalej usługą restauracyjną, cateringiem, zestawem restauracyjnym Wykonawca zobowiązany jest świadczyć usługi restauracyjne tzn. usługa przygotowania, dostarczenia i podania posiłków, zwane dalej posiłkami, usługą, usługą restauracyjną, usługą cateringową, zestawem restauracyjnym w dni robocze, w lokalu będącym w dyspozycji Zespołu Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu na terenie Miasta Nowego Sącza. Zamówienie będzie realizowane na niżej wymienionych warunkach: 1.Wykonawca obowiązany będzie do przygotowania zestawu restauracyjnego dla grupy pierwszej składającego się z: a)dania ciepłego : filet drobiowy w panierce 150 g frytki 200 g zestaw 3 surówek 100 g b)bufetu deserowego: sernik 50 g drobne ciasteczka 100 g c)napoi gorących: kawa rozpuszczalna 220 ml herbata czarna 220 ml śmietanka porcjowana 10 ml cytryna w plasterkach cukier 5 g d)napoi zimnych: sok owocowy (jabłkowo - brzoskwiniowy, pomarańczowy) 200 ml woda mineralna 500 ml w dzbanach gazowana 2.Wykonawca obowiązany będzie do przygotowania zestawu restauracyjnego dla grupy drugiej składającego się z: a)dania ciepłego : pierogi ruskie 150 g barszcz czerwony (200-250 ml/ os) + krokiet z kapustą i grzybami 200 g b)bufetu deserowego: sernik 50 g drobne ciasteczka 100 g c)napoi gorących: kawa rozpuszczalna 220 ml herbata czarna 220 ml śmietanka porcjowana 10 ml cytryna w plasterkach cukier 5 g d)napoi zimnych: sok owocowy (jabłkowo - brzoskwiniowy, pomarańczowy) 200 ml woda mineralna 500 ml w dzbanach gazowana 3.Wykonawca dostarczy zestawy restauracyjne najpóźniej na 45 minut przed rozpoczęciem spotkań. 4.Zestawy restauracyjne będą dostarczane dla dwóch grup: a)I grupa zamawiający informuje, że Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu gwarantuje odbiór minimum 40 zestawów restauracyjnych a maksimum 50 zestawów restauracyjnych b)II grupa zamawiający informuje, że Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu gwarantuje odbiór minimum 40 zestawów restauracyjnych a maksimum 50 zestawów restauracyjnych 5.Wykonawca obowiązany będzie dostarczać zestawy restauracyjne na swój koszt i ryzyko do wskazanego miejsca dla wyżej wymienionych grup w ramach organizowanych spotkań podsumowujących od 03 grudnia do 14 grudnia 2012r. w dni robocze. 6.Zespół Świetlic Środowiskowych w Nowym Sączu poinformuje Wykonawcę na 7 dni przed realizacją usługi cateringowej o ilości zestawów restauracyjnych, miejscu w godzinach w których świadczona będzie usługa cateringowa na terenie Miasta Nowego Sącza. 7.Wykonawca zapewnia zastawę stołową - naczynia wielokrotnego użycia (talerze, sztućce, literatki, filiżanki) - filiżanki, literatki i talerzyki na ciastka w liczbie wystarczającej do możliwości wykonania usługi cateringowej bez konieczności mycia brudnej części zastawy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops.nowysacz.pl; http://www.nowysacz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16