Przetargi.pl
Na przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Kielcach ogłasza przetarg

  • Adres: 25-375 Kielce, Wojska Polskiego
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 41 3493500, 3493521, , fax. 413 493 505
  • Data zamieszczenia: 2019-06-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Kielcach
    Wojska Polskiego 51
    25-375 Kielce, woj. świętokrzyskie
    tel. 41 3493500, 3493521, , fax. 413 493 505
    REGON: 290391139
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zozmswiakielce.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Na przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach 2.1 Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik asortymentowo-cenowy stanowiący załącznik nr 4 i nr 5 do SIWZ. Dane wskazane w załącznikach, o których mowa w zdaniu poprzedzającym są danymi szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie realizacji zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamawianych posiłków do bieżących potrzeb, uwarunkowanych liczbą pacjentów. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie . Zmniejszenie zapotrzebowania Zamawiającego na posiłki nie wymaga sporządzenia aneksu do umowy. Dostawa posiłków w zbiorczych opakowaniach termoizolacyjnych zapewniających utrzymanie właściwej temperatury potraw zimnych i gorących, jak również ich rozładunek, będzie się odbywała na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego do miejsca wskazanego przez Zamawiającego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:  kompetencji lub uprawnień do prowadzenia działalności zawodowej: na potwierdzenie należy złożyć decyzję zatwierdzająca Państwowego Inspektoratu Sanitarnego na świadczenie usług cateringowych, oświadczenie Wykonawcy, że posiada opracowane procedury na podstawie zasad HACCP, decyzję potwierdzającą, że Wykonawca posiada środek transportu przeznaczony do przewozu żywności zgodnie z zaleceniami PPIS,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach