Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku ogłasza przetarg
- Adres: 27-300 Lipsko, ul. Śniadeckiego
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 483 783 500 , fax. 483 783 663
- Data zamieszczenia: 2020-08-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku
ul. Śniadeckiego 2
27-300 Lipsko, woj. mazowieckie
tel. 483 783 500, fax. 483 783 663
REGON: 67099777300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipsko.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Na dostawy wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych w postaci wędlin. Oferowane towary muszą być świeże, dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia i muszą posiadać przy dostawie metkę z widoczną datą produkcji, składem produktu i terminem przydatności do spożycia . Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz zakres dostaw określono w formularzu asortymentowo-cenowym (załącznik numer 2 do SIWZ). 2. Określone ilości są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od aktualnych potrzeb zamawiającego z tym zastrzeżeniem że minimalna ilość zamówionego asortymentu to 30 %. Zakres: 1 Baleron wędzony, parzony, bezosłonkowy kg 50 2 Baton szynkowy drobiowy o zawartości mięsa min. 65% oraz tłuszczu poniżej 15 % kg 100 3 Indyk w galarecie kg 20 4 Kaszanka gryczana w długim jelicie lub osłonce kg 150 5 Kiełbasa typu krakowska parzona o zawartości mięsa min. 75% kg 320 6 Kiełbasa typu śląska kg 100 7 Kiełbasa typu podwawelska o zawartości mięsa min. 75% kg 100 8 Kielbasa typu szynkowa o zawartości mięsa min. 75% kg 200 9 Kiełbasa typu zwyczajna o zawartości mięsa min. 65% kg 120 10 Kiełbasa typu tatrzańska o zawartości mięsa min. 70% kg 100 11 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 90 12 "Pierś z kurczaka gotowana niemielona o zawartości miesa min 60 %" kg 150 13 Mielonka wieprzowa prasowana o zawartości mięsa min. 50% kg 140 14 Ogonówka kg 40 15 Mortadela wędzona parzona o zawartości mięsa min. 50% kg 200 16 Pasztetowa drobiowa kg 60 17 Pasztetowa wieprzowa w jelicie naturalnym kg 60 18 Pasztet mięsny pieczony o zawartości mięsa min. 45% kg 100 19 Pieczeń typu rzymska o zawartości mięsa min 45% kg 30 20 "Parówki wieprzowe o zawartości mięsa min. 50%, waga jednostkowa 70-80 g" kg 200 21 Pierś wędzona z indykiem, o zawartości mięsa min. 40% kg 120 22 Polędwica typu sopocka bezosłonkowa o zawartości mięsa min. 75%, o zawartosci tłuszczu poniżej 10 % kg 60 23 Salceson typu włoski w folii kg 100 24 Schab pieczony b/k o zawartości mięsa min. 85%, bez azotanów i azotynów, bezoslonkowy kg 80 25 Schab drobiowy w majeranku kg 230 26 Smalec kg 70 27 Szynka wieprzowa gotowana w osłonce sztucznej o zawartości mięsa min. 75%, oraz zawartosci tłuszczu poniżej 20 % kg 60 28 Szynka konserwowa wieprzowa kg 160 29 Szynka wieprzowa wędzona bez osłonki o zawartości mięsa min. 75%, bez widocznej zewnętrznej warstwy tłuszczu kg 60 30 Szynkówka wieprzowa kg 30 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ponadto do oferty jako jej część należy dołączyć: a. druk oferty – zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ, b. wypełniony formularz asortymentowo - cenowy – zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ, c. upoważnienie (pełnomocnictwo) do podpisania oferty powinno być dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z dokumentów dołączonych do oferty. Upoważnienie (pełnomocnictwo) powinno być złożone w formie oryginału albo notarialnie poświadczonej kopii.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2024-02-11 - Dostawy mięs i wędlin wieprzowych
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2023-12-21 - Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: 2023-10-19 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jedlance
Dodano: 2023-06-19 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-04-27 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-03-27 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-02-21 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-12 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-11