Przetargi.pl
Na dostawy mięsa i wędlin

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku ogłasza przetarg

  • Adres: 27-300 Lipsko, ul. Śniadeckiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 483 783 500 , fax. 483 783 663
  • Data zamieszczenia: 2020-12-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku
    ul. Śniadeckiego 2
    27-300 Lipsko, woj. mazowieckie
    tel. 483 783 500, fax. 483 783 663
    REGON: 67099777300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipsko.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Na dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1: 1 Ćwiattka z kurczaka tylna świeża kg 2500 2 Filet z kurczaka kg 1400 3 Filet z indyka kg 30 4 Karkówka wieprzowa bez kości kg 50 5 Kości wieprzowe schabowe surowe kg 1300 6 "Łopatka wieprzowa bez skóry, kosci i widocznej warstwy tłuszczu" kg 500 7 Mięso gulaszowe wieprzowe (extra) kg 30 8 Schab bez kości kg 250 9 Słonina bez skóry kg 100 10 "Szynka wieprzowa cała bez skóry, kosci i widocznej warstwy tłuszczu" kg 2500 11 Wątróbka drobiowe kg 100 12 Wątróbka wieprzowa kg 200 13 Wołowina bez kości z łopatki kg 50 14 "Żeberka wieprzowe - pasy z warstwą mięsa 1.5 do 2.5 cm" kg 50 Zadanie nr 2 1 Baleron wędzony, parzony, bezosłonkowy kg 70 2 Baton szynkowy drobiowy o zawartości mięsa min. 65% oraz tłuszczu poniżej 15 % kg 130 Fil;et królewski z indykiem kg 150 3 Indyk w galarecie kg 30 4 Kaszanka gryczana w długim jelicie lub osłonce kg 100 5 Kiełbasa krakowska parzona o zawartości mięsa min. 75% kg 500 6 Kiełbasa śląska kg 100 7 Kiełbasa podwawelska o zawartości mięsa min. 75% kg 200 8 Kielbasa szynkowa o zawartości mięsa min. 75% kg 200 9 Kiełbasa zwyczajna o zawartości mięsa min. 65% kg 200 10 Kiełbasa tatrzańska wieprzowa o zawartości mięsa min. 70% kg 200 11 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 150 12 "Pierś z kurczaka gotowana niemielona o zawartości miesa min 60 %" kg 60 13 Mielonka tyrolska prasowana o zawartości mięsa min. 50% kg 140 14 Ogonówka kg 80 15 Mortadela wędzona parzona o zawartości mięsa min. 50% kg 250 16 Pasztetowa drobiowa kg 120 17 Pasztetowa wieprzowa w jelicie naturalnym kg 150 18 Pasztet mięsny pieczony o zawartości mięsa min. 45% kg 200 19 Pieczeń rzymska o zawartości mięsa min 45% kg 50 20 "Parówki wieprzowe o zawartości mięsa min. 50%, waga jednostkowa 70-80 g" kg 250 21 Pierś wędzona z indykiem, o zawartości mięsa min. 40% kg 150 22 Polędwica sopocka bezosłonkowa o zawartości mięsa min. 75%, o zawartosci tłuszczu poniżej 10 % kg 80 23 Salceson włoski w folii kg 130 24 Schab pieczony b/k o zawartości mięsa min. 85%, bez azotanów i azotynów, bezoslonkowy kg 30 25 Schab drobiowy w majeranku kg 230 26 Smalec kg 70 27 Szynka wieprzowa gotowana w osłonce sztucznej o zawartości mięsa min. 75%, oraz zawartosci tłuszczu poniżej 20 % kg 60 28 Szynka konserwowa wieprzowa kg 160 29 Szynka wieprzowa wędzona bez osłonki o zawartości mięsa min. 75%, bez widocznej zewnętrznej warstwy tłuszczu kg 60 30 Szynkówka wieprzowa kg 70
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ponadto do oferty jako jej część należy dołączyć: a. druk oferty – zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ, b. wypełniony formularz asortymentowo - cenowy – zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ, c. upoważnienie (pełnomocnictwo) do podpisania oferty powinno być dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z dokumentów dołączonych do oferty. Upoważnienie (pełnomocnictwo) powinno być złożone w formie oryginału albo notarialnie poświadczonej kopii.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach