Przetargi.pl
Mrożonki

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 2837200 , fax. 54 2837320
  • Data zamieszczenia: 2013-10-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 2837200, fax. 54 2837320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mrożonki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Nazwa przedmiotu Orientacyjna ilość kg rocznie 1 Brokuły kl.I;40-60mm, opakowanie 2 kg 650 2 Brukselka, kl. I, kalibraż 22-26mm, opakowanie 2 kg 350 3 Fasolka żółta , cięta na 2-4 cm , opakowanie 2 kg 800 4 Kalafior kl. I, 20-40 mm , opakowanie 2 kg 750 5 Szpinak kl.I, całe liście , opakowanie 2kg 300 6 Groszek zielony kl.I , niekalibrowany, twardość 126-145Jt, opakowanie 2 kg 500 7 Mieszanka warzywna ( brokuł, brukselka , cebula , fasolka, kalafior, marchew, seler) opakowanie 2 kg 300 8 Kukurydza ziarno , opakowanie 2 kg 150 9 Włoszczyzna mrożona( marchew słupki 65% , pietruszka słupki 15% , seler słupki 155, por 5% )opakowanie 2 kg 400 10 Bukiet warzyw ( kalafior 25%, brokuł 25%, marchew 50% ) opakowanie 2 kg 400 11 Mieszanka kompotowa ( śliwka z pestką 40% , porzeczka czarna 30%, truskawka30 %) opakowanie 2,5kg 2750 12 Truskawki kl.I , niekalibrowane, opakowanie 2,5kg 150 13 Maliny , kl.I, 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5kg 100 14 Czarna porzeczka, kl.I , bez szypułki, opakowanie 2,5 kg 50 15 Wiśnie , kl.I, bez pestek, opakowanie2,5kg 60 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5kg 30 17 Żurawina , kl.I opakowanie ,2,5kg 50 18 Aronia, kl.I , bez szypułki, opakowanie 2,5 kg 50 19 Kurka cała ,opakowanie 2,5kg 20 20 Maślak cały, opakowanie 2,5kg 10 21 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5kg 10 22 Flaki wołowe w rosole( przedżołądki wołowe 48,2 % , warzywa ,8,2 %, przyprawy0,8%, rosól2,1 %, woda 40,7%) opakowanie 0,9- 1,0kg 350 23 Frytki proste opiekane( do piekarnika) ,opakowanie 2,5kg 70 24 Cukinia , plastry faliste, średnica 20-40mm, grubość 6 +/- 1mm opak. 2 kg 150 25 Bób kl.I, opakowanie 2 kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach