Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg
- Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska 91
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 014 6808224 , fax. 014 6808224
- Data zamieszczenia: 2009-04-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
ul. Krakowska 91 91
39-200 Dębica, woj. podkarpackie
tel. 014 6808224, fax. 014 6808224
REGON: 85164350300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz-debica.bazy.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
MLEKO I PRODUKTY MLECZARSKIE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET I - MLEKO DLA KUCHNI SZPITALNEJ - 130 000 l PAKIET II - PRODUKTY MLECZARSKIE DLA KUCHNI SZPITALNEJ - poz. 1-6 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155100006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Pakiet I - 2 500,00 zł dwa tysiące pięćset złotych Pakiet II - 2 500,00 zł dwa tysiące pięćset złotych
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać sie Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy. Ocena spełniania warunków podmiotowych nastąpi na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków - metodą: spełnia/ nie spełnia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 mieś. przed upływem terminu składania ofert. 2. Oświadczenie w zakresie art. 22 ust. 1 uPzp. 3. Oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 i 2 uPzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: STABILNOŚĆ OFEROWANYCH CEN (bez ich podwyższania) OD DATY ZAWARCIA UMOWY
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoz-debica.bazy.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów mleczarskich dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2016-03-16 - Dostawy nabiału - powtórzenie
Dodano: 2016-03-01 - Dostawy nabiału
Dodano: 2016-02-01 - Dostawa produktów mleczarskich, serów i margaryn dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2015-03-10 - Dostawy nabiału
Dodano: 2015-01-14 - Dostawa produktów mleczarskich, serów i margaryn dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Dodano: 2014-04-03 - Dostawy nabiału
Dodano: 2014-01-30 - Dostawy nabiału
Dodano: 2014-01-10 - Dostawa nabiału
Dodano: 2013-11-14 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów mleczarskich, serów i margaryn ujęta w 3 pakietach dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu,
Dodano: 2013-03-19