Przetargi.pl
Mięso, wędliny, drób

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 75581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 88 147 , fax. 94 34 88 103
  • Data zamieszczenia: 2016-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
    ul. T. Chałubińskiego 7
    75581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 88 147, fax. 94 34 88 103
    REGON: 33000629200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso, wędliny, drób
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. MIĘSO WIEPRZOWE: 1) Karkówka bez kości - świeża - 2900 kg; 2) Łopatka bez kości - świeża - 400 kg; 3) Schab bez kości - świeży - 5000 kg; 4) Mięso wieprzowe od szynki bez kości - świeże - 400 kg; 5) Schab z kością - świeży 500 kg; 6) Żeberka wieprzowe paski - świeże 400 kg; II. MIĘSO WOŁOWE: 7) Wołowina antrykot bez kości - świeża - 800 kg; 8) Wołowina extra bez kości - świeża - 400 kg; III. PODROBY: 9) Wątroba wieprzowa - świeża - 60 kg; IV. WĘDLINY: 9) Kiełbasa serdelek – skład: mięso wieprzowe 80% +/- 5%, kiełbaski krótkie wieprzowe średnio mielone, wędzone, parzone bez składników szkodliwych - 200 kg; 10) Kiełbasa krakowska – skład: mięso wieprzowo-wołowe 80% +/-5% grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 200 kg; 11) Kiełbasa śląska – mięso wieprzowe 80% +/- 5%, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona bez składników szkodliwych - 200 kg; 12) Kiełbasa szynkowa wieprzowa – skład: mięso wieprzowe 75% +/- 5%, grubo rozdrobniona, parzona, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 13) Polędwica sopocka – skład: schab w całości, wędzony, parzony, bez składników szkodliwych - 400 kg; 14) Szynka konserwowa wieprzowa- bez składników szkodliwych - 1000 kg; 15) Szynka tyrolska wieprzowa - bez składników szkodliwych - 200 kg; 16) Szynka gotowana wieprzowa – mięso od szynki 80% +/- 5%, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 3000 kg; 17) Szynka z indyka – mięso w całości z indyka 80% +/-5%, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 18) Salceson czarny lub biały - bez składników szkodliwych - 150 kg; 19) Pasztetowa – wędzona, bez składników szkodliwych - 100 kg; 20) Boczek wędzony parzony - bez składników szkodliwych - 250 kg; 21) Smalec – paczkowany po 250 g - 70 kg; 22) Słonina - świeża - 150 kg; 23) Kaszanka – gryczano-jęczmienna - 300 kg; 24) Filet z piersi indyka wędzony – mięso w całości z indyka 90% +/-5%, bez składników szkodliwych - 200 kg; 25) Schab pieczony biały – mięso wieprzowe schab w całości 90% +/- 5%, bez składników szkodliwych - 450 kg; 26) Parówki cielęce dla dzieci – skład mięsa cielęcego 90% +/- 5%, bez konserwantów i składników szkodliwych 100 kg; V. DRÓB ŚWIEŻY 25) Kurczaki - 3000 kg; 26) Filet z kurczaka - 3000 kg; 27) Żołądki drobiowe - 500 kg; 28) Wątróbka drobiowa - 400 kg; 29) Porcje rosołowe - 3500 kg; 30) Udka z kurczaka 250-300g - 4500 kg; 31) Pasztet drobiowy 100g – bez składników szkodliwych - 300 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach