Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg
- Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 146808224 , fax. 146808224
- Data zamieszczenia: 2017-10-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
ul. Krakowska 91
39-200 Dębica, woj. podkarpackie
tel. 146808224, fax. 146808224
REGON: 85164350300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz-debica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
MIĘSO PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET I – MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. KARKÓWKA BEZ KOŚCI, KLASA I (obrobiona) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 250 kg 2. SCHAB BEZ KOŚCI, KLASA I (obrobiony) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 3 000 kg 3. MIĘSO WOŁOWE BEZ KOŚCI – UDZIEC WOŁOWY, KLASA I (nieścięgniste) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 3 500 kg 4. MIĘSO WOŁOWE Z KOŚCIĄ – ANTRYKOT, KLASA I OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 100 kg PAKIET II – WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA. PRODUKT WIEPRZOWY, WĘDZONY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 75% MIĘSA, BEZ MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE (MOM), NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW - 200 kg 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA ŚREDNIOROZDROBNIONA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI MIĘSO WIEPRZOWE NIE MNIEJ NIŻ 60%. NIE ZAWIERAJĄCA MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE. PRODUKT WĘDZONY, NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW. - 600 kg 3. KIEŁBASA WIEJSKA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 80% MIĘSA, BEZ MOM, Z NATURALNYMI PRZYPRAWAMI - 150 kg 4. KIEŁBASA ŻYWIECKA PARZONA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 75% MIĘSA (WSAD), WĘDZONY, PARZONY LUB PIECZONY PODSUSZONY, GRUBO ROZDROBNIONY. NIE DOPUSZCZA SIĘ MOM. - 200 kg 5. SZYNKA WIEPRZOWA WĘDZONA GOTOWANA. PRODUKT WIEPRZOWY WĘDZONY OTRZYMANY Z CAŁEJ LUB CZĘŚCI SZYNKI LUB ŁOPATKI WIEPRZOWEJ B/KOŚCI I SKÓRY, PEKLOWANY, WĘDZONY – W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 85% MIĘSA, BEZ SKŁADNIKÓW ZWIĘKSZAJĄCYCH WODOCHŁONNOŚĆ, NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW - 800 kg 6. SZYNKA DROBIOWA (BATON) PRODUKT DROBIOWY. MINIMUM 80% MIĘSA, GRUBO ROZDROBNIONY, BEZ MOM, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 600 kg 7. FILET Z INDYKA WĘDZONY PRODUKT W CAŁOŚCI Z FILETA Z INDYKA - 900 kg 8. LENCZ. PRODUKT WIEPRZOWY ROZDROBNIONY. MINIMUM 60% MIĘSA, W FORMIE BLOKU, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 200 kg 9. 9. SMACZEK KONSERWOWY. PRODUKT ROZDROBNIONY POKRYTY PO WIERZCHU NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ GALARETY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 60% MIĘSA WIEPRZOWEGO, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 150 kg 10. PIECZEŃ WIEPRZOWA. PRODUKT WIEPRZOWY ROZDROBNIONY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 60% MIĘSA, Z PRZYPRAWAMI ZIOŁOWYMI – PIECZONY Z DODATKIEM SUBSTANCJI DOZWOLONYCH. - 300 kg 11. SZYNKA WIEPRZOWA MIELONA. PRODUKT Z MIĘŚNI SZYNKI WIEPRZOWEJ, GRUBO ROZDROBNIONY. Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW. BEZ DODATKU MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE, BEZ SUROWCÓW ZWIĘKSZAJACYCH WODOCHŁONNOŚĆ. ZAWARTOŚĆ MIĘSA WIEPRZOWEGO NIE MNIEJ NIŻ 80% - 200 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2023-12-30 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2023-06-29 - MIĘSO W PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2021-03-12 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2021-01-09 - MIĘSO W PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2020-11-25 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2020-11-23 - na zakup i dostawa nabiału, mięsa, wędlin, warzyw
Dodano: 2020-10-01 - Zakup wraz z dostawą mięsa, nabiału i wędlin
Dodano: 2019-09-25 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2019-09-20 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2019-02-18