Przetargi.pl
MIĘSO PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY

Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg

  • Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 146808224 , fax. 146808224
  • Data zamieszczenia: 2017-10-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
    ul. Krakowska 91
    39-200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 146808224, fax. 146808224
    REGON: 85164350300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz-debica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    MIĘSO PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I – MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. KARKÓWKA BEZ KOŚCI, KLASA I (obrobiona) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 250 kg 2. SCHAB BEZ KOŚCI, KLASA I (obrobiony) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 3 000 kg 3. MIĘSO WOŁOWE BEZ KOŚCI – UDZIEC WOŁOWY, KLASA I (nieścięgniste) OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 3 500 kg 4. MIĘSO WOŁOWE Z KOŚCIĄ – ANTRYKOT, KLASA I OPAKOWANIE PRÓŻNIOWE - 100 kg PAKIET II – WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA. PRODUKT WIEPRZOWY, WĘDZONY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 75% MIĘSA, BEZ MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE (MOM), NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW - 200 kg 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA ŚREDNIOROZDROBNIONA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI MIĘSO WIEPRZOWE NIE MNIEJ NIŻ 60%. NIE ZAWIERAJĄCA MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE. PRODUKT WĘDZONY, NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW. - 600 kg 3. KIEŁBASA WIEJSKA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 80% MIĘSA, BEZ MOM, Z NATURALNYMI PRZYPRAWAMI - 150 kg 4. KIEŁBASA ŻYWIECKA PARZONA. PRODUKT WIEPRZOWY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 75% MIĘSA (WSAD), WĘDZONY, PARZONY LUB PIECZONY PODSUSZONY, GRUBO ROZDROBNIONY. NIE DOPUSZCZA SIĘ MOM. - 200 kg 5. SZYNKA WIEPRZOWA WĘDZONA GOTOWANA. PRODUKT WIEPRZOWY WĘDZONY OTRZYMANY Z CAŁEJ LUB CZĘŚCI SZYNKI LUB ŁOPATKI WIEPRZOWEJ B/KOŚCI I SKÓRY, PEKLOWANY, WĘDZONY – W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 85% MIĘSA, BEZ SKŁADNIKÓW ZWIĘKSZAJĄCYCH WODOCHŁONNOŚĆ, NA BAZIE NATURALNYCH PRZYPRAW - 800 kg 6. SZYNKA DROBIOWA (BATON) PRODUKT DROBIOWY. MINIMUM 80% MIĘSA, GRUBO ROZDROBNIONY, BEZ MOM, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 600 kg 7. FILET Z INDYKA WĘDZONY PRODUKT W CAŁOŚCI Z FILETA Z INDYKA - 900 kg 8. LENCZ. PRODUKT WIEPRZOWY ROZDROBNIONY. MINIMUM 60% MIĘSA, W FORMIE BLOKU, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 200 kg 9. 9. SMACZEK KONSERWOWY. PRODUKT ROZDROBNIONY POKRYTY PO WIERZCHU NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ GALARETY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 60% MIĘSA WIEPRZOWEGO, Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW - 150 kg 10. PIECZEŃ WIEPRZOWA. PRODUKT WIEPRZOWY ROZDROBNIONY, W SKŁAD KTÓREGO WCHODZI 60% MIĘSA, Z PRZYPRAWAMI ZIOŁOWYMI – PIECZONY Z DODATKIEM SUBSTANCJI DOZWOLONYCH. - 300 kg 11. SZYNKA WIEPRZOWA MIELONA. PRODUKT Z MIĘŚNI SZYNKI WIEPRZOWEJ, GRUBO ROZDROBNIONY. Z DODATKIEM NATURALNYCH PRZYPRAW. BEZ DODATKU MIĘSA ODKOSTNIONEGO MECHANICZNIE, BEZ SUROWCÓW ZWIĘKSZAJACYCH WODOCHŁONNOŚĆ. ZAWARTOŚĆ MIĘSA WIEPRZOWEGO NIE MNIEJ NIŻ 80% - 200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach