Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie ogłasza przetarg
- Adres: 36-051 Górno, Rzeszowska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 772 88 95 , fax. 17 772 89 68
- Data zamieszczenia: 2021-01-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie
Rzeszowska 5
36-051 Górno, woj. podkarpackie
tel. 17 772 88 95, fax. 17 772 89 68
REGON: 29174700000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gorno.eu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Boczek wędzony/parzony (o zawartości mięsa nie mniej niż 91%), Golonka surowa, Karkówka b/k, Kaszanka, Kiełbasa golonkowa/golonka blok (o zawartości mięsa nie mniej niż 51%), Kiełbasa kminkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Kiełbasa szynkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa żywiecka (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), Kiełbasa lenczowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa zwyczajna (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa wiejska (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), kiełbasa śląska (o zawartości mięsa nie mniej niż 73%), Kości kulinarne (z karków, ze schabu rąbane), Łopatka wieprzowa b/k, Łopatka wołowa b/k, Pasztet wieprzowy, wieprzowo-drobiowy, Parówka drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 48%), Parówka wieprzowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 48%), Polędwica drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 49%), Rapety wieprzowe, Salceson, Schab b/k, Słonina b/skóry, Smalec wp, Szynka drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Szynka got. w siatce extra (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Szynka wieprzowa mielona (o zawartości mięsa nie mniej niż 55%), Szynka wieprzowa konserwowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 54%), Mięso mielone wieprzowe, Kiełbasa półsucha (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2023-12-30 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2023-06-29 - MIĘSO W PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2021-03-12 - MIĘSO W PAKIECIE I ORAZ WĘDLINY W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2020-11-25 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2020-11-23 - na zakup i dostawa nabiału, mięsa, wędlin, warzyw
Dodano: 2020-10-01 - Zakup wraz z dostawą mięsa, nabiału i wędlin
Dodano: 2019-09-25 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2019-09-20 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej „Sanatorium” im. Jana Pawła II w Górnie
Dodano: 2019-02-18 - MIĘSO W PAKIECIE I DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-10-31