Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 29-100 Włoszczowa, ul. Koniecpolska 20
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3942038 , fax. 041 3942039
- Data zamieszczenia: 2011-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
ul. Koniecpolska 20 20
29-100 Włoszczowa, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3942038, fax. 041 3942039
REGON: 29239839300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: dps.wloszczowa@poczta.onet.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
MIĘSO I WYROBY WĘDLINIARSKIE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Baleron wędzony- 200 kg Bekon -10 kg Boczek surowy- 30 kg Boczek wędzony- 240 kg Boczek z pietruszką- 20 kg Golonka surowa- 70 kg Karczek pieczony- 100 kg Kaszanka- 400 kg Kiełbasa szynkowa- 200 kg Kiełbasa krakowska- 200 kg Kiełbasa toruńska- 150 kg Kiełbasa podwawelska- 150 kg Kiełbasa rzeszowska- 150 kg Kiełbasa wiejska- 25 kg Kiełbasa śląska- 150 kg Kiełbasa starowiejska- 60 kg Kości schabowe karkowe surowe- 1 800 kg Kiełbasa żywiecka- 50 kg Łopatka pieczona- 150 kg Łopatka surowa bez kości- 700 kg Mielonka- 200 kg Żeberka wieprzowe surowe- 300 kg Nogi wieprzowe- 100 kg Ozorki wieprzowe- 40 kg Kiełbasa grillowa- 150 kg Parówki winerki- 400 kg Pasztet domowy wieprzowy- 130 kg Pasztetowa- 120 kg Pasztetowa grzybowa- 150 kg Podgardlana- 150 kg Pieczeń kujawska- 200 kg Pieczeń tyrolska- 100 kg Polędwica sopocka- 30 kg Rolada boczkowa- 160 kg Rolada schabowa- 60 kg Salceson- 250 kg Schab surowy z kością- 340 kg Schab pieczony- 20 kg Słonina bez skóry- 150 kg Szynka surowa bez kości, skóry i słoniny- 500 kg Szynka tyrolska- 40 kg Szynka wiejska wędzona- 180 kg Udziec wołowy bez kości- 100 kg Wątroba wieprzowa- 100 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswloszczowapl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół Elektrycznych w Kielcach Al. 1000-lecia PP 20.
Dodano: 2016-07-25 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zborowie w okresie 01.07.2016r. do 31.12.2016r. - DPS PN 1/2016
Dodano: 2016-06-02 - Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-02-10 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76
Dodano: 2016-02-08 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa świeżego drobiu i podrobów drobiowych w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlina dla Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św. os. Słoneczne 49 w 2016 r.
Dodano: 2015-12-07 - Artykuły spożywcze
Dodano: 2015-12-02