Przetargi.pl
Kompleksowa usługa organizacji warsztatów: Zespoły tematyczne ds. innowacji

LUBUSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO ogłasza przetarg

  • Adres: 66-100 Kalsk, 91
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 683852091 , fax. 683852868
  • Data zamieszczenia: 2022-10-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: LUBUSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO
    91
    66-100 Kalsk, woj. lubuskie
    tel. 683852091, fax. 683852868
    REGON: 001059001
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającypaństwowa jednostka organizacyjna posiadająca osobowość prawną

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Kompleksowa usługa organizacji warsztatów: Zespoły tematyczne ds. innowacji
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa organizacja warsztatów wędliniarskich, serowarskich oraz piekarskich dla łącznej liczby 75 uczestników z województwa lubuskiego w trzech odrębnych blokach tematycznych odpowiednio: a) Warsztaty Wędliniarskie dla 25 uczestników (dwudniowe)b) Warsztaty Serowarskie dla 25 uczestników (dwudniowe) c) Warsztaty Piekarskie dla 25 uczestników (dwudniowe)w ramach operacji pn.: Zespoły Tematyczne ds. innowacji zgodnie z Planem Działania KSOW na lata 2014-2020 w zakresie SIR Plan Operacyjny na lata 2022-2023.Zamówienie obejmuje: zapewnienie miejsca organizacji warsztatów na terenie województwa lubuskiego wraz ze sprzętem nagłaśniającym i multimedialnym (projektor, ekran, mikrofony itp.), prezentacje tematyki innowacji w produkcji i przetwórstwie żywności połączone z całościowym nadzorem i prowadzeniem warsztatów przez wykwalifikowanych i doświadczonych specjalistów, czynny udział wszystkich uczestników w przedmiotowej formie operacji tj. zapewnienie indywidualnego stanowiska pracy dla każdego z uczestników, z odpowiednim wyposażeniem, narzędziami kuchennymi, sprawnymi urządzeniami i świeżymi artykułami spożywczymi, przyprawami itp. niezbędnymi do przeprowadzenia warsztatów wędliniarskich, serowarskich oraz piekarskich. W ramach czynnego udziału każdej z osób wynikiem operacji będzie sporządzenie własnych wyrobów wędliniarskich, serowarskich oraz piekarskich odpowiednio dot. różnego rodzaju kiełbas, wędzonek, serów twardych, serwatkowych, wędzonych oraz piekarskich w postaci: chleba żytniego razowego, pszenno-żytniego, żytnio-owsiano-gryczanego, bułek orkiszowych, zakwasu chlebowego itp. W ramach operacji zapewnienie wszelkich środków ostrożności związanych z ewentualnym wystąpieniem sytuacji epidemiologicznej wynikającą z szerzenia się koronawirusa SARS-CoV-2 w Polsce (środki do dezynfekcji, maseczki). Przy tym, zapewnienie serwisu kawowego (ciągłego) podczas warsztatów, posiłku śniadaniowego w przerwie warsztatów podczas pierwszego dnia warsztatów, śniadania w drugim dniu warsztatów, obiadu (dwudaniowego) oraz kolacji w pierwszym dniu warsztatów i noclegu dla uczestników przedmiotowych warsztatów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Załączniku nr 1 do SWZ: Opis Przedmiotu Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55120000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach