Przetargi.pl
KOMPLEKSOWA USŁUGA KATERINGOWA

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. dr J. Bednarza ogłasza przetarg

  • Adres: 86100 Świecie, ul. Sądowa
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 08 305 , fax. 52 33 24 541
  • Data zamieszczenia: 2018-02-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. dr J. Bednarza
    ul. Sądowa 18
    86100 Świecie, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 08 305, fax. 52 33 24 541
    REGON: 29152300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.szpital-psychiatryczny.swiecie.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    KOMPLEKSOWA USŁUGA KATERINGOWA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi kateringowej – usługa przygotowania, gotowania i dowiezienia wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. dr. J. Bednarza w Świeciu . Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawia załącznik do SIWZ nr 5 . Zapłata należności za wykonaną usługę następować będzie przelewem bankowym w terminie minimum 30 dni po dostarczeniu i przyjęciu towaru oraz wystawieniu i doręczeniu faktury. Za zaoferowanie dłuższego terminu Zamawiający przyzna ofercie dodatkowe punkty – zob. pkt 13. SIWZ . Umowa w sprawie udzielenia zamówienia publicznego zostanie podpisana z wybranym wykonawcą na okres 3 miesięcy, tj. od dnia 1 marca 2018 r. do dnia 31 maja 2018 r. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia dodatkowego, tj. przedłużenie umowy o 1 miesiąc na tych samych warunkach .
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości 9.000,00 zł (dziewięć tysięcy). Więcej informacji w SIWZ .
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek dotyczący posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej związanej z przedmiotem zamówienia, jeżeli : a) posiada aktualną pozytywną decyzję, opinię, postanowienie właściwego dla siedziby wykonawcy Państwowego Inspektora Sanitarnego, na prowadzoną działalność gastronomiczną ; b) posiada przynajmniej jeden pojazd przystosowany do transportu posiłków, który spełnia wymogi sanitarno-epidemiologiczne .

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach