Przetargi.pl
Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2018/2019

Gmina Przodkowo ogłasza przetarg

  • Adres: 83-304 Przodkowo, Kartuska
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 500 16 22 , fax. 586851361
  • Data zamieszczenia: 2018-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Przodkowo
    Kartuska 21
    83-304 Przodkowo, woj. pomorskie
    tel. 58 500 16 22, fax. 586851361
    REGON: 000537148
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.przodkowo.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2018/2019
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Przedmiotem zamówienia jest : Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2018/2019. Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2018/2019 w dni nauki szkolnej dotyczy 17440 posiłków w skali roku Zamówienie składa się z pięciu części: CZĘŚĆ I: W Szkole Podstawowej w Przodkowie – około 34 uczniów ( 34 posiłków x 20 dni x 8 miesięcy = 5440 posiłków w roku) CZĘŚĆ II: W Szkole Podstawowej w Pomieczynie – około 28 uczniów ( 4480 posiłków w roku) CZĘŚĆ III: W Szkole Podstawowej w Czeczewie – około 24 uczniów. ( 3840 posiłków w roku) CZĘŚĆ IV: W Szkole Podstawowej w Szarłacie - około 11 uczniów ( 1760 posiłków w roku) CZĘŚĆ V: W Szkole Podstawowej w Wilanowie - około 12 uczniów ( 1920 posiłków w roku)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o którym mowa w pkt 5.2.1. lit. a) SIWZ. Jeżeli wykaże że posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej Inspekcji sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 ze.zm)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach