Gmina Przodkowo ogłasza przetarg
- Adres: 83-304 Przodkowo, Kartuska
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 500 16 22 , fax. 586851361
- Data zamieszczenia: 2017-08-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Przodkowo
Kartuska 21
83-304 Przodkowo, woj. pomorskie
tel. 58 500 16 22, fax. 586851361
REGON: 000537148 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.przodkowo.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych i gimnazjach na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2017/2018 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dożywianie uczniów w szkołach podstawowych i gimnazjum na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2017/2018. Dożywianie uczniów w szkołach podstawowych i gimnazjach na terenie Gminy Przodkowo w roku szkolnym 2017/2018 w dni nauki szkolnej dotyczy 15520 posiłków w skali roku a) CZĘŚĆ I: w Zespole Szkół (Szkoła Podstawowa i Publiczne Gimnazjum) w Przodkowie – około 19 uczniów. ( 19 posiłków x 20 dni x 8 miesięcy = 3040 posiłków w roku) b) CZĘŚĆ II: w Zespole Szkół (Szkoła Podstawowa i Publiczne Gimnazjum) w Pomieczynie – około 26 uczniów. ( 4160 posiłków w roku) c) CZĘŚĆ III: w Zespole Szkół (Szkoła Podstawowa i Gimnazjum) w Czeczewie – około 29 uczniów. ( 4640 posiłków w roku) d) CZĘŚĆ IV: w Szkole Podstawowej w Szarłacie - około 8 uczniów ( 1280 posiłków w roku) e) CZĘŚĆ V: w Szkole Podstawowej w Wilanowie - około 15 uczniów ( 2400 posiłków w roku) 3.1.2 Podana w pkt 3.1 niniejszego rozdziału ilość uczniów korzystających z dożywiania w formie lunchu w poszczególnych szkołach jest szacunkowa i może ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu) w okresie obowiązywania umowy. 3.1.3 Realizacja powyższego zamówienia polegać będzie na przygotowaniu, dowiezieniu oraz wydaniu lunchu: a) dwa razy w tygodniu (wtorki i czwartki) zupa z mięsną wkładką i bułką: jedna porcja zupy musi mieć objętość 400 ml, w tym 350 ml zupa, wkładka 50 g, plus bułka 50 g - zgodnie z załącznikiem nr 7 do SIWZ, b) trzy razy w tygodniu (poniedziałki, środy i piątki) drugie danie: - zgodnie z załącznikiem nr 7 do SIWZ. Zamawiający zastrzega, że dania jarskie wymienione w załączniku nr 7 do SIWZ winny być maksimum 2x (dwa razy) w miesiącu. Do smażenia używany jest olej roślinny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% przy czym od poniedziałku do piątku mogą być podawane nie więcej niż dwie porcje potrawy smażonej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 5.3.1. Wykonawca spełni warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o którym mowa w pkt 5.2.1. lit. a) SIWZ. Jeżeli wykaże że posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej Inspekcji sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2017 r., poz. 149 z późn. zm)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną