Przetargi.pl
Dożywianie uczniów na terenie Zespołu Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im. Heleny Babisz w roku szkolnym 2018/2019 i 2019/2020

Zespół Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im. Heleny Babisz ogłasza przetarg

  • Adres: 21050 Piaski, Bystrzejowice Pierwsze
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 815 810 213 , fax. 815 810 213
  • Data zamieszczenia: 2018-06-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im. Heleny Babisz
    Bystrzejowice Pierwsze 89
    21050 Piaski, woj. lubelskie
    tel. 815 810 213, fax. 815 810 213
    REGON: 43272133400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zsbystrzejowice.szkolnykatalog.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie uczniów na terenie Zespołu Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im. Heleny Babisz w roku szkolnym 2018/2019 i 2019/2020
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dożywianie uczniów na teranie Zespołu Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im Heleny Babisz, Bystrzejowice Pierwsze 89, 21-050 Piaski tj. przygotowanie świeżych śniadań i obiadów oraz wydawanie ich dla uczniów na terenie Zespołu Szkół w Bystrzejowicach Pierwszych im. Heleny Babisz. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w Załączniku nr 1a do SIWZ pn. Opis przedmiotu zamówienia oraz w Załączniku nr 3 do SIWZ pn. Wzór umowy. 3.Określenie przedmiotu zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień (CPV): 55 52 31 00-3 - usługi w zakresie posiłków szkolnych 55 52 40 00-9 - usługi dostarczania posiłków do szkół. 55 32 10 00-6 - usługa przygotowania posiłku 4.Zamawiający zastrzega, że ilości obiadów i śniadań oraz liczba dni nauki szkolnej podane w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia są ilościami szacunkowymi określonymi w celu ustalenia maksymalnej wartości zamówienia, cen, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu nie jest zobowiązany do wniesienia wadium.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że posiada aktualne zezwolenie Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej na przygotowywanie posiłków oraz ich transport.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykaz oświadczeń składanych przez Wykonawcę w postępowaniu, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp: 1) oświadczenie Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23) ustawy Pzp. Oświadczenie należy złożyć zgodnie ze wzorem, stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach