Przetargi.pl
Dotyczy postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługi o charakterze niepriorytetowym tj:Usługi cateringowe na potrzeby organizowanej Konferencji Klimatycznej Climate-KIC 2012 we Wrocławskim Przedsiębiorstwie Hala Ludowa we Wrocławiu w dniach 04 - 05.12.2012r.

Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 51-618 Wrocław, ul. Wystawowa 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3475191, 3475007 , fax. 071 3486851
  • Data zamieszczenia: 2012-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z o.o.
    ul. Wystawowa 1 1
    51-618 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3475191, 3475007, fax. 071 3486851
    REGON: 00100509200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.halastulecia.wroc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dotyczy postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługi o charakterze niepriorytetowym tj:Usługi cateringowe na potrzeby organizowanej Konferencji Klimatycznej Climate-KIC 2012 we Wrocławskim Przedsiębiorstwie Hala Ludowa we Wrocławiu w dniach 04 - 05.12.2012r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne o charakterze niepriorytetowym tj. wykonanie usług cateringowych, podczas organizowanej Konferencji Climate-KIC we Wrocławskim Centrum Kongresowym i budynku Hali Stulecia w kompleksie Hali Stulecia we Wrocławiu przy ul. Wystawowej 1, w dniach od 04.12.2012 r. do 05.12.2012 r. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków zgodnie z Harmonogramem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Szczegółowy opis zamawianej usługi zawiera załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. 3. Zasady i warunki realizacji zamówienia zawiera projekt umowy będący załącznikiem nr 8 do SIWZ. 4. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany: 1) zapewnić usługę cateringową max. dla 350 osób; 2) do przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywała się Konferencja; 3) do świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; 4) do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.); 5) do estetycznego podawania posiłków; 6) do przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, 7) do realizacji całości przedmiotu zamówienia zgodnie z termin realizacji przedmiotu umowy zawartym w § 2 projektu umowy. 8) do wyznaczenia swojego przedstawiciela, w chwili zawarcia umowy, odpowiedzialnego za kontakty z Zamawiającym, w pełni dyspozycyjnego z możliwością łatwego kontaktu przez telefon, fax oraz e-mail. 5. Dodatkowe wymagania 1) Przygotowanie i dostarczenie potraw; 2) Wyposażenie w niezbędny sprzęt, zastawę porcelanową, sztućce i szkło; 3) Stoły nakryte obrusami oraz serwetki, udekorowane kwiatami; 4) Odbiór sprzętu i naczyń oraz uprzątnięcie po zakończeniu imprezy; 5) Usunięcie resztek pokonsumpcyjnych; 6. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w Załączniku nr 1 do SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w Załączniku, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w Załączniku nr 1 do SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. 7. Zamawiający gwarantuje udzielenie zamówienia na świadczenie poszczególnych rodzajów usług cateringowych dla minimalnych ilości uczestników Konferencji i minimalnej liczby osób obsługujących wskazanych w Załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ. Wartość szacunkowa zamówienia jest niższa od równowartości kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.halastulecia.wroc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach