Przetargi.pl
Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach (z podziałem na części)

Zespół Szkół im. Ignacego Łukasiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 72010 Police, ul. Siedlecka
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 914 241 306 , fax. 914 241 366
  • Data zamieszczenia: 2016-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół im. Ignacego Łukasiewicza
    ul. Siedlecka 6
    72010 Police, woj. zachodniopomorskie
    tel. 914 241 306, fax. 914 241 366
    REGON: 70239200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach (z podziałem na części)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. 2) Wszystkie dostarczane produkty będą świeże i pochodzące z bieżącej produkcji. Przetwory mięsne i wędliny z zawartością minimum 70%-75% mięsa. 3) Jeżeli gdziekolwiek w SIWZ oraz w jej załącznikach pojawia się nazwa, marka lub typ wskazujący na konkretnego producenta, należy to interpretować, że określenie ma jedynie charakter przykładowy, a Wykonawca sporządzając ofertę może uwzględnić wyrób każdego innego producenta, który jest równoważny tzn. posiada co najmniej takie same parametry jakościowe w stosunku do podanych w SIWZ przykładów. 4) Przedmiot zamówienia jest podzielony na 6 części: Część I – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Część II – Produkty mrożone Część III – Owoce, warzywa i podobne produkty Część IV – Różne produkty spożywcze Cześć V – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Cześć VI – Ryby i przetwory rybne
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach