Szpital Miejski w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Juliusza Słowackiego 85
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 16 6771500, 6771511, 6771513 , fax. 16 6784971
- Data zamieszczenia: 2013-05-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Miejski w Przemyślu
ul. Juliusza Słowackiego 85 85
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 16 6771500, 6771511, 6771513, fax. 16 6784971
REGON: 18095482000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.114szpital.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy ziemiopłodów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy ziemiopłodów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Pakiet Nr 1. MARCHEW MŁODA, Pakiet Nr 2. BURAKI ĆWIKŁOWE MŁODE, Pakiet Nr 3. PIETRUSZKA KORZEŃ, Pakiet Nr 4. SELER KORZEŃ, Pakiet Nr 5. CEBULA BIAŁA, Pakiet Nr 6. BROKUŁY ŚWIEŻE, Pakiet Nr 7. KALAFIOR ŚWIEŻY, Pakiet Nr 8. OGÓREK ŚWIEŻY, Pakiet Nr 9. POMIDOR, Pakiet Nr 10. SAŁATA ZIELONA, Pakiet Nr 11. ZIELONA CEBULKA, Pakiet Nr 12. CZOSNEK ŚWIEŻY, Pakiet Nr 13. PIECZARKA ŚWIEŻA, Pakiet Nr 14. RZODKIEWKA, Pakiet Nr 15. KAPUSTA BIAŁA MŁODA, Pakiet Nr 16. KAPUSTA PEKIŃSKA, Pakiet Nr 17. FASOLA JAŚ DUŻY ŚWIEŻY, Pakiet Nr 18. KOPEREK ZIELONY, Pakiet Nr 19. KALAREPA, Pakiet Nr 20. JABŁKA KOMPOTOWE, Pakiet Nr 21. PORY, Pakiet Nr 22. FASOLKA SZPARAGOWA ŚWIEŻA, Pakiet Nr 23. KAPUSTA CZERWONA, Pakiet Nr 24. KAPUSTA WŁOSKA, Pakiet Nr 25. ZIEMNIAKI MŁODE, Pakiet Nr 26. ZIELONA PIETRUSZKA. Zestawienie ilości ziemiopłodów dla poszczególnych Pakietów przedstawia Załącznik Nr 3 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, stanowiący jednocześnie Formularz cenowy. Każda z pozycji asortymentowej Załącznika Nr 3 zostanie oceniona oddzielnie - jako ocena za poszczególny Pakiet. Dostawy przedmiotu zamówienia dokonywane będą partiami, w zależności od potrzeb Zamawiającego, w terminie wykonania zamówienia. Zamawiający zastrzega, iż w wyniku zmniejszenia zapotrzebowania, wielkość przedmiotu zamówienia może ulec zmianie. Zmiana nie może przekroczyć 20 procent całości zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium do przedmiotowego postępowania
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.114szpital.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZIEMNIAKI SPOŻYWCZE PÓŹNE I WCZESNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-07-22 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Przemyślu.
Dodano: 2016-06-29 - Dostawa warzyw świeżych, przetworzonych oraz owoców dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-11-18 - ZIEMNIAKI SPOŻYWCZE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-08-28 - Dostawa warzyw i owoców.
Dodano: 2015-07-08 - dostawa warzyw do kuchni szpitalnej
Dodano: 2015-01-14 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej 134 000 euro na dostawy artykułów spożywczych: warzyw i owoców
Dodano: 2014-06-03 - Dostawa warzyw i owoców dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
Dodano: 2014-05-12 - Dostawy owoców i warzyw
Dodano: 2014-04-10 - dostawa warzyw do kuchni szpitalnej
Dodano: 2014-01-22