Przetargi.pl
dostawy wyrobów mięsno-wędliniarskich

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99-100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
  • Data zamieszczenia: 2011-06-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
    REGON: 00032123000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy wyrobów mięsno-wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mięsno-wędliniarskich w asortymencie i w ilościach jak niżej:(L.p.; Nazwa produktu; Przewidywana ilość w kg 1. Szynka dębicka - 400,00 2. Łopatkowa 600,00 3. Zielonogórska 400,00 4. Golonkowa 400,00 5. Szynkowa 400,00 6. Jarmarczna 3900,00 7. Zwyczajna 2250,00 8. Biała parzona 1150,00 9. Śląska 2250,00 10. Podlaska 2250,00 11. Podwawelska 2250,00 12. Tatrzańska 1150,00 13. Wiejska 2250,00 14. Toruńska 1150,00 15. Biesiadna 1150,00 16. Szynka śniadaniowa 400,00 17. Parówka gruba 2250,00 18. Parówka cienka (paluszki) 1150,00 19. Mortadela 2250,00 20. Luncheon meat 2250,00 21. Szynka tyrolska 1150,00 22. Mielonka śniadaniowa 1150,00 23. Boczek wędzony parzony 1050,00 24. Podgardle wędzone parzone 1350,00 25. Szynka śniadaniowa gotowana 400,00 26. Pieczeń mortadelowa - foremka 1150,00 27. Pieczeń rzymska 1150,00 28. Pasztet wieprzowy pieczony 1150,00 2. Faktyczne zamówienie (co do ilości i asortymentu), z uwagi na zmienną ilość osób żywionych, wynikać będzie ze składanego telefonicznie przez Zamawiającego zapotrzebowania. Jednorazowe zapotrzebowanie zgłaszane Wykonawcy nie musi obejmować wszystkich pozycji występujących w formularzu oferty. Podane w formularzu oferty wielkości zapotrzebowania na wyroby w ciągu trwania umowy mają charakter jedynie szacunkowy. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na przedmioty zamówienia w takim okresie. Oznacza to, iż wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia wyrobów, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. 3. Dostawy będą realizowane partiami do magazynu Zamawiającego transportem Wykonawcy. Dokładna wielkość i termin dostawy każdorazowo określona będzie przez Zamawiającego na 2 dni przed terminem dostawy w formie zamówienia. Dostawy winny być realizowane dwa razy w tygodniu w dni robocze w godzinach od 8.00 do 12.00 (sobota nie jest dniem roboczym). Dostawa wyrobów dokonywana będzie przystosowanym do tego środkiem transportu WYKONAWCY i w taki sposób, aby nie została naruszona jakość zdrowotna zamówionych wyrobów na jego koszt, loco magazyn Zamawiającego. 4. Wykonawca dostarczy dokumentację dotyczącą artykułów spożywczych, w tym pochodzenie, producenta i datę produkcji oraz świadectwo kontroli jakości - HDI (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) - wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać: 1) nazwę dostawcy-producenta, adres, 2) nazwa produktu, 3) data - termin produkcji i przydatności do spożycia(należy spożyć do-miesiąc, rok), 4) warunki przechowywania, 5) data załadowania do transportu. Opakowanie wędlin i wędzonek to vacum, map lub inne wpływające na trwałość artykułu i możliwość dłuższego przechowywania
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wpłaty wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach