Przetargi.pl
dostawy produktów mięsno-wędliniarskich

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99-100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
  • Data zamieszczenia: 2013-06-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
    REGON: 00032123000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy produktów mięsno-wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mięsno-wędliniarskich (CPV 15131100-6) w asortymencie i w ilościach jak niżej: (L.p. Nazwa produktu; Przewidywana ilość w kg) 1 Szynka dębicka 270,00 2 Łopatkowa 270,00 3 Zielonogórska 170,00 4 Golonkowa 170,00 5 Szynkowa 200,00 6 Jarmarczna 2220,00 7 Zwyczajna 1160,00 8 Biała parzona 580,00 9 Śląska 580,00 10 Podlaska 1160,00 11 Podwawelska 1160,00 12 Tatrzańska 580,00 13 Wiejska 1160,00 14 Toruńska 1160,00 15 Biesiadna 580,00 16 Szynka śniadaniowa 1740,00 17 Parówka gruba 580,00 18 Parówka cienka (paluszki) 1160,00 19 Mortadela 1160,00 20 Luncheon meat 1160,00 21 Szynka tyrolska 1160,00 22 Mielonka śniadaniowa 1740,00 23 Boczek wędzony parzony 380,00 24 Podgardle wędzone parzone 440,00 25 Szynka gotowana 160,00 26 Pieczeń mortadelowa - foremka 1160,00 27 Pieczeń rzymska 580,00 28 Pasztet wieprzowy pieczony 580,00 2. Faktyczne zamówienie (co do ilości i asortymentu), z uwagi na zmienną ilość osób żywionych, wynikać będzie ze składanego telefonicznie przez Zamawiającego zapotrzebowania. Jednorazowe zapotrzebowanie zgłaszane Wykonawcy nie musi obejmować wszystkich pozycji występujących w formularzu oferty. Podane w formularzu oferty wielkości zapotrzebowania na wyroby w ciągu trwania umowy mają charakter jedynie szacunkowy. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na przedmioty zamówienia w takim okresie. Oznacza to, iż wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia wyrobów, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. 3. Dostawy będą realizowane partiami do magazynu Zamawiającego transportem Wykonawcy. Dokładna wielkość i termin dostawy każdorazowo określona będzie przez Zamawiającego na 2 dni przed terminem dostawy w formie zamówienia. Dostawy winny być realizowane dwa razy w tygodniu w dni robocze w godzinach od 8.00 do 12.00 (sobota nie jest dniem roboczym). Dostawa wyrobów dokonywana będzie przystosowanym do tego środkiem transportu WYKONAWCY i w taki sposób, aby nie została naruszona jakość zdrowotna zamówionych wyrobów na jego koszt, loco magazyn Zamawiającego. 4. Wykonawca dostarczy dokumentację dotyczącą artykułów spożywczych, w tym pochodzenie, producenta i datę produkcji oraz świadectwo kontroli jakości - HDI (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) - wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać: 1) nazwę dostawcy-producenta, adres, 2) nazwa produktu, 3) data - termin produkcji i przydatności do spożycia(należy spożyć do miesiąc, rok), 4) warunki przechowywania, 5) data załadowania do transportu. Opakowanie wędlin i wędzonek to vacum, map lub inne wpływające na trwałość artykułu i możliwość dłuższego przechowywania
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wpłaty wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach