Przetargi.pl
Dostawy wędlin, mięsa i podrobów.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2013-01-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, mięsa i podrobów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach zadanie nr 1 : wędliny, wędliny drobiowe, konserwy i przetwory z mięsa, wołowina, wieprzowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce. 1. Baleron kg 200 2. Blok szynkowy kg 120 3. Kiełbasa szynkowa kg 100 4. Kiełbasa śląska kg 800 5. Kiełbaski śląskie kg 300 6. Ogonówka kg 200 7. Parówki śląskie kg 350 8. Polędwica drobiowa kg 150 9. Rolada schabowa kg 200 10. Szynka gotowana kg 200 11. Szynka wiejska kg 220 12. Szynka z indyka kg 150 13. Wędzonka myśliwska kg 150 14. Wędzonka chłopska kg 150 15. Boczek wędzony kg 400 16. Karczek pieczony kg 200 17. Kiełbasa biała kg 300 18. Kiełbasa parówkowa kg 200 19. Sopel z indyka kg 130 20. Pasztet wieprzowy kg 60 21. Polędwica parzona kg 200 22. Schab pieczony kg 120 23. Blok łopatkowy kg 120 24. Pieczeń kg 60 25. Antrykot kg 1000 26. Karkówka z/k kg 1000 27. Łopatka z/k kg 800 28. Schab z/k kg 1600 29. Wołowina b/k kg 600 30. Golonka z/k kg 300 31. Golonka b/k kg 300 32. Żeberka wieprzowe kg 300 33. Flaki kg 200 34. Kaszanka kg 150 35. Smalec kg 250 36. Wątroba kg 150 37 Słonina kg 30 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5 do SIWZ. 2.Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie zadanie nr 2: wędliny, konserwy i przetwory z mięsa, wieprzowina, wołowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce, 1. Baleron kg 250 2. Blok szynkowy kg 120 3. Salami kg 120 4. Kiełbasa krakowska sucha kg 250 5. Kiełbasa szynkowa kg 250 6. Kiełbasa śląska kg 500 7. Kabanosy kg 150 8. Szynka tyrolska kg 120 9. Parówki kg 500 10. Rolada schabowa kg 120 11. Szynka wiejska kg 120 12. Boczek wędzony kg 300 13. Kiełbasa biała kg 100 14. Pasztet wieprzowy kg 60 15. Kiszka pasztetowa kg 60 16. Salceson ozorkowy kg 150 17. Polędwica sopocka kg 250 18. Pieczeń kg 60 19. Żebro wołowe kg 200 20. Karkówka b/k kg 600 21. Łopatka b/k kg 500 22. Schab b/k kg 600 23. Mięso wieprzowe drobne kg 500 24. Wołowina b/k kg 300 25. Golonka z/k peklowana kg 100 26. Żeberka wieprzowe kg 200 27. Flaki kg 200 28. Kaszanka kg 100 29. Wątroba kg 100 30. Słonina kg 150 31. Polędwica drobiowa prasowana kg 200 32. Szynka drobiowa kg 200 33. Schabik drobiowy kg 200 34. Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 100 35. Parówki drobiowe kg 300 36. Filet wędzony z indyka kg 100 37. Kabanosy drobiowe kg 200 38. Polędwica drobiowa w galarecie kg 120 39. Roladka drobiowa kg 150 40. Galantyna drobiowa-kurczak faszerowany kg 150 41. Pasztet drobiowy kg 60 42. Szynka drobiowa z warzywami kg 120 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5a do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach