Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Sienkiewicza 3
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4181592, 4181056 , fax. 032 4153381
- Data zamieszczenia: 2014-12-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa
ul. Sienkiewicza 3 3
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4181592, 4181056, fax. 032 4153381
REGON: 00086851400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rckik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa kiełbasy do grzania w ilości 5 000 kg dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu. Wymagany skład kiełbasy: - mięso wieprzowe kl. I - min. 15 % - mięso wieprzowe kl. II - min. 40 %, zawartość tłuszczu ok. 20 % - mięso wieprzowe kl. II - min. 30 %, zawartość tłuszczu ok. 60 % - mięso wołowe kl. II - min. 15 %, zawartość tłuszczu ok. 30 % - przyprawy naturalne Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę 5 000 kg kiełbasy do grzania sukcesywnie przez okres 12 miesięcy w porcjach 10-12 dkg sztuka. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: o pln.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Zawartość mięsa wieprzowe kl. I
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rckik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby organizacji festynów dla społeczności lokalnej w ramach Programu Aktywności Lokalnej w trakcie realizowania projektu -Partnerstwo na rzecz aktywnej integracji w powiecie zawierciańskim.
Dodano: 2016-06-13 - Dostawy wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.307.3.2015)
Dodano: 2015-06-11 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI WĘDLIN ORAZ PRODUKTÓW WOŁOWYCH (FLAKÓW) DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2015 r.
Dodano: 2014-10-10 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby związane z realizacja projektu /Czas na zmiany/
Dodano: 2014-02-28 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2014-02-07 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2013-12-13 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2013-06-07 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2013-04-25 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2013-02-01 - Dostawy wędlin, mięsa i podrobów.
Dodano: 2013-01-25