Przetargi.pl
Dostawy wędlin, mięs, tłuszczów, podrobów oraz mięsa drobiowego

Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg

  • Adres: 37400 Nisko, Pl. Wolności
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 158 433 400 , fax. 158 433 401
  • Data zamieszczenia: 2017-10-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
    Pl. Wolności 15
    37400 Nisko, woj. podkarpackie
    tel. 158 433 400, fax. 158 433 401
    REGON: 32107500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy w Nisku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, mięs, tłuszczów, podrobów oraz mięsa drobiowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin, mięs, tłuszczów, podrobów oraz mięsa drobiowego do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Areszcie Śledczym w Nisku i oddzielnie do Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie CZĘŚĆ I- WĘDLINY 1 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1000, 2 Parówki drobiowe kg 1000, 3 Blok golonkowy kg 1420, 4 Kiełbasa golonkowa kg 1420, 5 Kiełbasa lencz kg 1420, 6 Kiełbasa szynkowa kg 1420, 7 Kiełbasa zwyczajna kg 1800, 8 Pieczeń rzymska kg 1300, 9 Przysmak golonkowy kg 710, 10 Mielonka wieprzowa kg 1420, 11 Kiełbasa mortadela kg 720, 12 Kiełbasa parówkowa kg 720, 13 Parówki cienkie kg 1420, 14 Szynka gotowana kg 400, 15 Pasztetowa kg 700, 16 Pasztet wieprzowy (zapiekany) kg 700, 17 Salceson włoski kg 700, 18 Kaszanka kg 1140, CZĘŚĆ II- MIĘSA, TŁUSZCZE i PODROBY 1 Słonina kg 700, 2 Smalec kg 700, 3 Mięso gulaszowe (wieprzowe) kg 2000, 4 Mięso wołowe z/k (antrykot) kg 650, 5 Mięso wołowe b/k kg 450, 6 Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) kg 1620, 7 Boczek surowy kg 1000, 8 Schab z/k kg 350, 9 Wątroba wieprzowa kg 1500, CZĘŚĆ III- MIĘSO DROBIOWE ŚWIEŻE 1 Kurczak Ćwiartka z grzbietem kg 1700, 2 Kurczak skrzydło kg 1700, Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania wyrobów odpowiadającym parametrom jakościowym zgodnym z obowiązującymi normami i pochodzącymi z najświeższej partii. Produkcja i obrót żywnością musi pozostawać pod stałym nadzorem lekarza weterynarii. Wyroby muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. Wyroby muszą być dostarczane w sposób zapewniający świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Środek transportu musi być przystosowany do przewozu żywności i odpowiadać wymogom HACCP. Mięso musi być świeże (nie mrożone), spełniać wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. W przypadku dostaw przedmiotu umowy o złej jakości lub posiadającego wady, eliminujące jego użycie zgodnie z przeznaczeniem, Zamawiający odmawia przyjęcia a Wykonawca zobowiązany jest do przyjęcia zwrotu i niezwłocznej wymiany przedmiotu umowy na pozbawiony wad. Realizacja dostaw zamawianego towaru odbywać się będzie w ustalony dzień, nie częściej niż dwa razy w tygodniu (wędliny, mięso) w godz. 8:00 – 11:00 na koszt dostawcy natomiast mięso drobiowe dwa razy w miesiącu w ustalony dzień, oddzielnie do Aresztu Śledczego w Nisku i do Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie, po wcześniejszym telefonicznym złożeniu zamówienia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 4 do SIWZ)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach