Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg
- Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
- Data zamieszczenia: 2009-09-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
Pl. Wolności 15 15
37-400 Nisko, woj. podkarpackie
tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
REGON: 00032107500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów, transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i oddzielnie dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie. Niżej wymienione ilości wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu. Część I (Wędliny) 1 Boczek mielony -940 kg 2 Blok golonkowy -1015 kg 3 Kiełbasa golonkowa -1005 kg 4 Kiełbasa lencz -1140 kg 5 Kiełbasa szynkowa -600 kg 6 Kiełbasa zwyczajna -1790 kg 7 Pieczeń rzymska -1470 kg 8 Pieczeń popularna -355 kg 9 Przysmak golonkowy -710 kg 10 Mielonka wieprzowa -800 kg 11 Kiełbasa mortadela -1495 kg 12 Kiełbasa parówkowa -755 kg 13 Parówki cienkie -1130 kg 14 Szynka gotowana -160 kg 15 Pasztetowa -560 kg 16 Pasztet wieprzowy (zapiekany) -420 kg 17 Salceson włoski -1150 kg 18 Kaszanka -560 kg Część II (Mięsa, tłuszcze i podroby) 1 Słonina -500 kg 2 Smalec -500 kg 3 Mięso gulaszowe (wieprzowe) -2350 kg 4 Mięso wołowe z/k (antrykot) -350 kg 5 Mięso wołowe b/k -690 kg 6 Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) -2120 kg 7 Boczek surowy -605 kg 8 Schab z/k -162 kg 9 Wątroba wieprzowa -605 kg 10 Serca wieprzowe -300 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem udziału w postępowaniu jest: -posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; -posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawienie pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; -znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; -nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Oceną spełnienia powyższych warunków będzie określenie oferenta w sposób jednoznaczny jako: spełnia / nie spełnia, poprzez analizę złożonych zaświadczeń i dokumentów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Potwierdzeniem spełnienia warunków udziału w postępowaniu jest: a) - złożenie wraz z ofertą pisemnego oświadczenia, zgodnego z artykułem 22 ust.1 Prawa zamówień publicznych, (dołączonego do specyfikacji jako załącznik nr 3). b) - złożenie wraz z ofertą aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument ten winien być przedstawiony w formie oryginału (lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez upoważnionego przedstawiciela oferenta).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-06-22 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-18 - na dostawę: mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-04-08 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2015-06-10 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-03-13 - dostawa mięsa i wędlin dla szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2015-03-13 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach wspólny słownik CPV 15110000-2,CPV 15131130-5,CPV 15131000-5, CPV 15112000-6
Dodano: 2014-06-25 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-05-10 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2014-03-24 - Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej - wspólny słownik CPV 15110000-2
Dodano: 2013-12-27