Szpital Specjalistyczny ogłasza przetarg
- Adres: 38-200 Jasło, ul. Lwowska 22
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4437500 , fax. 013 4468322
- Data zamieszczenia: 2015-03-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny
ul. Lwowska 22 22
38-200 Jasło, woj. podkarpackie
tel. 013 4437500, fax. 013 4468322
REGON: 37044448600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.jaslo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin dla szpitala Specjalistycznego w Jaśle - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle: PAKIET 1 - mięso drobiowe oraz wędliny drobiowe i wieprzowe - filet, udka, udziec trybowany indyczy, wątróbka, parówki, udziec indyczy w galarecie, pasztety, salceson, szynka drobiowa, szynka z fileta, kiełbasa krakowska drobiowa, kiełbasa zwyczajna, schab pieczona, szynka z liściem. PAKIET 2 - mięso wieprzowe i wołowe - schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwiczka, smalec, słonina, boczek. o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymaga
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin dostawy częściowej
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.jaslo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-06-22 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-18 - na dostawę: mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-04-08 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2015-06-10 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-03-13 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach wspólny słownik CPV 15110000-2,CPV 15131130-5,CPV 15131000-5, CPV 15112000-6
Dodano: 2014-06-25 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-05-10 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2014-03-24 - Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej - wspólny słownik CPV 15110000-2
Dodano: 2013-12-27 - Dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw.
Dodano: 2013-12-06