Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg
- Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
- Data zamieszczenia: 2013-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
Warzyce 467 467
38-200 Jasło, woj. podkarpackie
tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
REGON: 00127117800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw. Zadanie I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 370 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 25 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 50 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 200 5. 15131134-3 Kaszanka kg 650 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 400 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 600 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 600 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 450 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 200 11. 15131130-5 Kiełbasa toruńska kg 100 12. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 950 13. 15131133-6 Kiełbasa popularna kg 200 14. 15131133-6 Kiełbasa kanapkowa kg 250 15. 15131133-6 Kiełbasa boczkowa kg 150 16. 15131133-6 Kiełbasa golonkowa kg 150 17. 15131133-6 Mielonka śniadaniowa kg 250 18. 15131133-6 Mielonka tyrolska kg 250 19. 15131133-6 Mielonka wieprzowa kg 250 20. 15131130-5 Lunch kg 900 21. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 800 22. 15131130-5 Parówki cienkie kg 500 23. 15131310-1 Pasztetowa kg 500 24. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 150 25. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 400 26. 15110000-2 Podgardle surowe kg 250 27. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 200 28. 15131130-5 Salceson kg 800 29. 15131130-5 Szynka konserwowa kg 50 30. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 750 31. 15131134-3 Krupniok (gramatura 150 g/szt.) kg 200 32. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 250 33. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 400 34. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 100 35. 15114000-0 Serca wołowe świeże kg 150 36. 15131133-6 Hamburgery drobiowo - wieprzowe kg 200 37. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 400 38. 15131220-3 Żeberka wieprzowe świeże kg 300 39. 15131133-6 Pachwina wędzona kg 150 Zadanie II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych. L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 200 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 700 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 650 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 600 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 700 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 450 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 600 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 700 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 100 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 100 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 300 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 225 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 150 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 230 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 50 16. 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. kg 700 17. 15114000-0 Serca drobiowe świeże kg 150 18. 15112130-6 Kości drobiowe (kulinarne) świeże kg 450 19. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100 Zadanie III: Dostawa konserw L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. RAZEM 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 300 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 300 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 250 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 250 5. 15131310-1 Pasztet konserwowy 110-140 g kg 100 6. 15131310-1 Pasztet konserwowy do 1000 g kg 200 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-06-22 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-18 - na dostawę: mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-04-08 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2015-06-10 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-03-13 - dostawa mięsa i wędlin dla szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2015-03-13 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach wspólny słownik CPV 15110000-2,CPV 15131130-5,CPV 15131000-5, CPV 15112000-6
Dodano: 2014-06-25 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-05-10 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2014-03-24 - Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej - wspólny słownik CPV 15110000-2
Dodano: 2013-12-27