Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg
- Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
- Data zamieszczenia: 2011-09-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
Pl. Wolności 15 15
37-400 Nisko, woj. podkarpackie
tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
REGON: 00032107500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów, transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i oddzielnie dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie. Niżej wymienione ilości wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu. Część I (Wędliny) 1 Boczek mielony -940 kg 2 Blok golonkowy -1420 kg 3 Kiełbasa golonkowa -1420 kg 4 Kiełbasa lencz -1420 kg 5 Kiełbasa szynkowa -600 kg 6 Kiełbasa zwyczajna -1790 kg 7 Pieczeń rzymska -1470 kg 8 Pieczeń popularna -355 kg 9 Przysmak golonkowy -710 kg 10 Mielonka wieprzowa -1300 kg 11 Kiełbasa mortadela -1495 kg 12 Kiełbasa parówkowa -1155 kg 13 Parówki cienkie -1130 kg 14 Szynka gotowana -160 kg 15 Pasztetowa -850 kg 16 Pasztet wieprzowy (zapiekany) -728 kg 17 Salceson włoski -728 kg 18 Kaszanka -1012 kg Część II (Mięsa, tłuszcze i podroby) 1 Słonina -500 kg 2 Smalec -500 kg 3 Mięso gulaszowe (wieprzowe) -2350 kg 4 Mięso wołowe z/k (antrykot) -350 kg 5 Mięso wołowe b/k -690 kg 6 Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) -1620 kg 7 Boczek surowy -860 kg 8 Schab z/k -162 kg 9 Wątroba wieprzowa -1222 kg Realizacja zamówienia; we wtorki i piątki każdego tygodnia w godzinach 8:00 - 10:00, w ilościach wg uznania Zamawiającego po wcześniejszym telefonicznym zgłoszeniu zapotrzebowania. W przypadku wystąpienia w te dni świąt lub dni wolnych od pracy termin realizacji zamówienia będzie uzgodniony na wniosek Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
Dodano: 2015-11-23 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-10-20 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
Dodano: 2015-07-09 - DOSTAWĘ WĘDLIN I MIĘSA DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WYSOCKU
Dodano: 2015-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2015-01-05 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Dodano: 2014-11-25 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-09-22 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2014-07-03 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2014-06-06