Przetargi.pl
Dostawy wędlin i mięs

Zakład Karny w Przytułach Starych ogłasza przetarg

  • Adres: 07-411 Rzekuń, Przytuły Stare 13A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 29 764 42 22 , fax. 29 764 89 29
  • Data zamieszczenia: 2013-07-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przytułach Starych
    Przytuły Stare 13A 13A
    07-411 Rzekuń, woj. mazowieckie
    tel. 29 764 42 22, fax. 29 764 89 29
    REGON: 14628308000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www:zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin i mięs
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 LP NAZWA ILOŚĆ SZACUNKOWA w kg KOD CPV NORMA PN 1 Kiełbasa biała parzona 2500 kg 15131133-6 PN-A-82007 2 Kiełbasa kanapkowa 2400 kg 15131133-6 PN-A-82007 3 Kiełbasa mortadela 2500 kg 15131133-6 PN-A-82007 4 Kiełbasa parówkowa 2500 kg 15131133-6 PN-A-82007 5 Kiełbasa wiejska 700 kg 15131133-6 PN-A-82007 6 Kiełbasa bukowa 1000 kg 15131133-6 PN-A-82007 7 Kiełbasa żywiecka 700 kg 15131133-6 PN-A-82007 8 Kiełbasa śląska 250 kg 15131133-6 PN-A-82007 9 Kiełbasa serdelowa 2400 kg 15131133-6 PN-A-82007 10 Kiełbasa zwyczajna 5000 kg 15131133-6 PN-A-82007 11 Kiełbasa luncheon 2400 kg 15131133-6 PN-A-82007 12 Kaszanka gryczana 5000 kg 15131134-3 PN-A-82007 13 Kiełbasa targowa 4800 kg 15131133-6 PN-A-82007 14 Kiełbasa krakowska 800 kg 15131133-6 PN-A-82007 15 Pachwina wędzona wieprzowa 2000 kg 15113000-3 PN-A-82007 16 Parówki cienkie 1300 kg 15131133-6 PN-A-82007 17 Salceson biały 2500 kg 15131133-6 PN-A-82007 18 Pieczeń myśliwska 5000 kg 15131133-6 PN-A-82012 19 Pasztetowa wieprzowa 2400 kg 15131131-2 PN-A-82007 20 Mielonka familijna 4800 kg 15131133-6 PN-A-82007 21 Szynka tyrolska 5000 kg 15131133-6 PN-A-82007 22 Parówki drobiowe 1300 kg 15131135-0 PN-A-86526 23 Serdelki drobiowe 5300 kg 15131135-0 PN-A-86526 24 Szynka śniadaniowa drobiowa 1000 kg 15131135-0 PN-A-86526 25 Wątroba wieprzowa 2500 kg 15113000-3 PN-A-82000 26 Kości karkowe wieprzowe 3000 kg 15131400-9 PN-A-82000 27 Smalec 900 kg 15412100-0 PN-90/A-85802 28 Szynka mielona 1700 kg 15131133-6 PN-A-82007 29 Serca wieprzowe 2000 kg 15113000-3 PN-A-82000 Zadanie 2 1 Mięso wołowe z łopatki bez kości 800 kg 15111000-9 PN-A-89000 2 Mięso wieprzowe 7700 kg 15113000-3 PN-A-82000 3 Karkówka wieprzowa bez kości 200 kg 15113000-3 PN-A-82000 Zadanie 3 1 Kurczak surowy 1000 kg 15112100-7 PN-A-86520 2 Żołądki drobiowe 500 kg 15114000-0 PN-A-86524:1994 3 Ćwiartka z kurczaka 750 kg 15112210-1 PN-A-86524 4 Korpusy z kurczaka 700 kg 15112210-1 PN-A-86524
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 121311336
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną