Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg
- Adres: 99100 Łęczyca,
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 243 880 008
- Data zamieszczenia: 2018-10-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
99100 Łęczyca, woj. łódzkie
tel. 024 3880000, 3880032, fax. 243 880 008
REGON: 32123000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sv.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Garbalinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia: Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego produktów żywnościowych w następującym asortymencie i ilościach: Część I – wędliny drobiowe - parówki drobiowe - 1000 kg - serdelki drobiowe - 2000 kg - kiełbasa śląska drobiowa - 3700 kg - kiełbasa śniadaniowa drobiowa - 4100 kg - kiełbasa kanapkowa drobiowa - 2600 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa - 1500 kg - kiełbasa żywiecka drobiowa - 1000 kg - mortadela drobiowa - 2100 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa parzona - 1700 kg - kiełbasa biała drobiowa parzona - 2600 kg - lunch meat drobiowy - 3300 kg - blok drobiowy - 1600 kg - polędwica drobiowa - 800 kg - szynka drobiowa - 600 kg - pasztetowa drobiowa - 2500 kg - pasztet drobiowy - 2400 kg Część II – mięso drobiowe - ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona - 4300 kg - filet z piersi kurczaka – nie mrożony - 400 kg - wątroba drobiowa – nie mrożona - 2000 kg - żołądki drobiowe – nie mrożone - 2800 kg - skrzydełka z kurczaka – nie mrożone - 1200 kg - mięso mielone drobiowe – nie mrożone - 5000 kg - kotlet drobiowy – wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. 90-100g) - 800 kg Część III – wędliny wieprzowe - kiełbasa parówkowa - 1100 kg - mortadela - 2400 kg - kiełbasa zwyczajna - 3800 kg - kiełbasa podwawelska - 3500 kg - kiełbasa krakowska - 500 kg - kiełbasa golonkowa - 4300 kg - mielonka wieprzowa - 2500 kg - pasztet wołowo- wieprzowy - 1000 kg - kaszanka - 2600 kg - salceson włoski - 1500 kg - szynka wieprzowa gotowana grubo rozdrobniona - 600 kg - pieczeń rzymska - 1500 kg - pieczeń myśliwska - 1900 kg - kiełbasa mielonka wieprzowa - 1300 kg - szynka tyrolska - 2200 kg - kiełbasa zielonogórska - 800 kg Część IV – mięso wieprzowe, wołowe - łopatka wieprzowa 4D bez kości - 4000 kg - mięso mielone wieprzowo – wołowe – nie mrożone - 4000 kg - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg - mięso gulaszowe wołowe kl. II – nie mrożone - 1700 kg Część V – ryby i przetwory rybne - filet rybny mrożony (szaterpak) -350 kg - burgery rybne panierowane (50-110g/szt.) produkt mrożony -1500 kg - płaty śledziowe solone -1300 kg - paprykarz szczeciński, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt) -1700 kg - szprot w pomidorach, puszka z samootwieraczem, (300-330g/szt.) - 1000kg - konserwa - sałatka pikantna z makreli z warzywami, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt.) - 1000kg Część VI – konserwy mięsne - konserwa turystyczna, puszka z samootwieraczem (290-300g/szt.) - 2500 kg - przysmak śniadaniowy, puszka z samootwieraczem (300g/szt.) - 2000 kg - szynka konserwowa, puszka z samootwieraczem (100g/szt.) - 120 kg - pasztet drobiowy alupak (100-130g/szt.) - 150 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mięsno - wędliniarskich drobiowych i mięsa drobiowego do aresztów śledczych i zakładów karnych w okręgu łódzkim
Dodano: 2021-02-03 - Dostawy produktów mięsno - wędliniarskich drobiowych i mięsa drobiowego do aresztów śledczych i zakładów karnych w okręgu łódzkim
Dodano: 2020-11-09 - Dostawy produktów mięsno - wędliniarskich drobiowych i mięsa drobiowego do aresztów śledczych i zakładów karnych w okręgu łódzkim
Dodano: 2019-11-05 - Dostawy produktów drobiowych
Dodano: 2018-12-03 - Dostawy wędlin drobiowych i mięsa drobiowego do Zakładu Karnego nr 1 w Łodzi
Dodano: 2018-11-30 - Dostawy wędlin drobiowych i mięsa drobiowego do Aresztu Śledczego w Łodzi
Dodano: 2018-11-14 - Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Łowiczu
Dodano: 2018-09-26