Przetargi.pl
Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Garbalinie

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 243 880 008
  • Data zamieszczenia: 2018-10-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 243 880 008
    REGON: 32123000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sv.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Garbalinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia: Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego produktów żywnościowych w następującym asortymencie i ilościach: Część I – wędliny drobiowe - parówki drobiowe - 1000 kg - serdelki drobiowe - 2000 kg - kiełbasa śląska drobiowa - 3700 kg - kiełbasa śniadaniowa drobiowa - 4100 kg - kiełbasa kanapkowa drobiowa - 2600 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa - 1500 kg - kiełbasa żywiecka drobiowa - 1000 kg - mortadela drobiowa - 2100 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa parzona - 1700 kg - kiełbasa biała drobiowa parzona - 2600 kg - lunch meat drobiowy - 3300 kg - blok drobiowy - 1600 kg - polędwica drobiowa - 800 kg - szynka drobiowa - 600 kg - pasztetowa drobiowa - 2500 kg - pasztet drobiowy - 2400 kg Część II – mięso drobiowe - ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona - 4300 kg - filet z piersi kurczaka – nie mrożony - 400 kg - wątroba drobiowa – nie mrożona - 2000 kg - żołądki drobiowe – nie mrożone - 2800 kg - skrzydełka z kurczaka – nie mrożone - 1200 kg - mięso mielone drobiowe – nie mrożone - 5000 kg - kotlet drobiowy – wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. 90-100g) - 800 kg Część III – wędliny wieprzowe - kiełbasa parówkowa - 1100 kg - mortadela - 2400 kg - kiełbasa zwyczajna - 3800 kg - kiełbasa podwawelska - 3500 kg - kiełbasa krakowska - 500 kg - kiełbasa golonkowa - 4300 kg - mielonka wieprzowa - 2500 kg - pasztet wołowo- wieprzowy - 1000 kg - kaszanka - 2600 kg - salceson włoski - 1500 kg - szynka wieprzowa gotowana grubo rozdrobniona - 600 kg - pieczeń rzymska - 1500 kg - pieczeń myśliwska - 1900 kg - kiełbasa mielonka wieprzowa - 1300 kg - szynka tyrolska - 2200 kg - kiełbasa zielonogórska - 800 kg Część IV – mięso wieprzowe, wołowe - łopatka wieprzowa 4D bez kości - 4000 kg - mięso mielone wieprzowo – wołowe – nie mrożone - 4000 kg - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg - mięso gulaszowe wołowe kl. II – nie mrożone - 1700 kg Część V – ryby i przetwory rybne - filet rybny mrożony (szaterpak) -350 kg - burgery rybne panierowane (50-110g/szt.) produkt mrożony -1500 kg - płaty śledziowe solone -1300 kg - paprykarz szczeciński, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt) -1700 kg - szprot w pomidorach, puszka z samootwieraczem, (300-330g/szt.) - 1000kg - konserwa - sałatka pikantna z makreli z warzywami, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt.) - 1000kg Część VI – konserwy mięsne - konserwa turystyczna, puszka z samootwieraczem (290-300g/szt.) - 2500 kg - przysmak śniadaniowy, puszka z samootwieraczem (300g/szt.) - 2000 kg - szynka konserwowa, puszka z samootwieraczem (100g/szt.) - 120 kg - pasztet drobiowy alupak (100-130g/szt.) - 150 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach