Przetargi.pl
Dostawy wędlin drobiowych

Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu ogłasza przetarg

  • Adres: 86-300 Grudziądz, Wybickiego 10/22
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. +48 56 64 40 400
  • Data zamieszczenia: 2022-10-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu
    Wybickiego 10/22
    86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. +48 56 64 40 400
    REGON: 000319641
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    DOSTAWY WĘDLIN DROBIOWYCHLp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość 1. Kiełbasa biała drobiowa parzona: średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg; 2. Kiełbasa krakowska drobiowa: kiełbasa średnio rozdrobniona parzona; w składzie bez dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 100 kg3. Kiełbasa mortadela drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 900 kg4. Kiełbasa zwyczajna drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131134-0 PN-A-86526:1995 35 kg5. Parówki cienkie drobiowe: drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg6. Pieczeń drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 600 kg7. Szynka drobiowa: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 65 kg8. Mielonka drobiowa blok: średnio rozdrobniona; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg9. Polędwica miodowa z drobiu: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 15 kg10. Polędwica z indyka: w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia. 15131135-0 PN-A-86526:1995 15 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-31

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach