Przetargi.pl
Dostawy warzyw świeżych, ziemniaków, warzyw mrożonych, kiszonek do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99400 Łowicz, ul. Wiejska
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 468 309 740
  • Data zamieszczenia: 2017-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3
    99400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 468 309 740
    REGON: 78294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw świeżych, ziemniaków, warzyw mrożonych, kiszonek do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia: Część I –warzywa świeże 1. marchew korzeń , PN- 84/R-75358 – 15 000 kg 2. burak ćwikłowy, PN- 72/R-75360 – 12 000 kg 3. seler korzeń, PN-R-75371:1996 – 9 500 kg 4. por ( nie obcinany), PN-R-75521:1996 – 2 000 kg 5. cebula, śr. od 5 cm., PN-87/R-75357 – 9 500 kg 6. pietruszka korzeń, PN-R-75370:1996 – 9 500 kg 7. kapusta biała, PN-72/R-75362 – 14 000 kg 8. kapusta czerwona, PN-72/R-75362 – 5 000 kg 9. kapusta pekińska, PN-72/R-75362 – 4 000 kg Część II - ziemniaki - ziemniaki jadalne (worki 25 – 30 kg), PN-75/R-74450 – 85 000 kg Część III - kiszonki 1. kapusta kwaszona, beczki 100-120kg, PN-72/A77700 – 9 500kg 2. ogórki kiszone, beczki po 75-80 kg ogórka + zalewa, PN-A-77701:1997 - 5 000 kg Część IV – mrożonki 1. mieszanka warzywna (marchew, por, seler, pietruszka, kalafior, brokuł), PN-A-75053:1997/Apl:2004 – 2 500kg 2. brokuły mrożone, PN-A-75053:1997/Apl:2004 – 1 000kg 3. kalafior mrożony, PN-A-75053:1997/Apl:2004 – 1 100kg 4. włoszczyzna mrożona paski, PN-A-15053:1997/Apl:2004– 2 500kg Dostarczone produkty muszą posiadać etykiety z informacją zawierającą nazwę asortymentową zgodną ze specyfikacją oraz fakturą VAT, numer partii oraz datę przydatności do spożycia – nie dotyczy warzyw świeżych oraz ziemniaków. 5. Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. W trakcie realizacji zamówienia – faktyczne ilości poszczególnych artykułów mogą odbiegać od określonych powyżej, jednakże łączna wartość realizowanej umowy nie przekroczy wartości określonej ofertą wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach