Przetargi.pl
Dostawy warzyw i grzybów przetworzonych na potrzeby Aresztu Śledczego w Bydgoszczy (znak sprawy: 34/Ż/2013)

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
  • Data zamieszczenia: 2013-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Wały Jagiellońskie 4 4
    85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
    REGON: 09139321800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i grzybów przetworzonych na potrzeby Aresztu Śledczego w Bydgoszczy (znak sprawy: 34/Ż/2013)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw i grzybów przetworzonych w w asortymencie i ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części artykułów z braku zapotrzebowania na dany asortyment lub zmniejszenia zapotrzebowania. Przedmiotem zamówienia są dostawy: 1. Chrzan konserwowy (CPV 15 33 14 00-1) w ilości około 400 kg Chrzan tarty o smaku ostrym. Pakowany w słoiki o pojemności 0,900 l do 1,00 l Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 2. Fasolka konserwowa (CPV 15 33 14 60-9) w ilości około 400 kg Fasolka konserwowa pakowana w puszki lub słoiki, W przekroju strąki powinny być mięsiste, na całej powierzchni gładkie i mieć słabo wykształcone ziarno. Fasolka o właściwym zapachu smaku i konsystencji. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 3. Groszek konserwowy (CPV 15 33 14 60-9) w ilości około 1 500 kg Groszek konserwowy pakowany w puszki lub słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy. Groszek o właściwym zapachu smaku i konsystencji z ziarna odpowiednio dojrzałego oczyszczonego na sucho i blanszowanego Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego 4. Papryka konserwowa (CPV 15 33 15 00-2) w ilości około 500 kg Papryka konserwowa o odpowiedniej twardości, o przyjemnym smaku oraz charakterystycznym zapachu i odpowiedniej kwasowości. Pakowana w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 5. Przecier ogórkowy (CPV 15 33 10 00-7) w ilości około 800 kg Przecier z ogórków kwaszonych, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 6. Szczaw konserwowy (CPV 15 33 14 00-1) w ilości około 700 kg Przecier z szczawiu, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 7. Pieczarka pasteryzowana (CPV 15331135-2) w ilości około 1 000 kg pieczarka pasteryzowana, o barwie jasnokremowej bez plam i przebarwień, pakowana w odpowiednie opakowania zgodnie z obowiązującymi normami. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 8. Leczo pieczarkowe (CPV 15331135-2) w ilości około 200 kg bardzo gęsty sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy pakowany w puszki o pojemności ok 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego II. Integralną częścią opisu przedmiotu zamówienia są postanowienia zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienie wadium przez wykonawców

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach