Przetargi.pl
Dostawy sukcesywne pieczywa świeżego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
  • Data zamieszczenia: 2011-07-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    ul. Żeromskiego 52 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
    REGON: 00032790700060
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej Ministerstwa Sportu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy sukcesywne pieczywa świeżego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa od szarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 1000 Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kształt podłużny szt 10000 Chleb razowy zwykły - chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, niekrojony, kształt nadany formą, szt 1000 Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kształt nadany formą, szt 3000 Chleb graham - chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, żytniej ,wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kszałt nadany formą szt 800 Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże z dodatkiem ziaren (lensłonecznik sojasezamżytopszenicaowiesjęczmień) i ewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, niekrojony szt 5000 Chleb wasa - chleb o kształcie kopulastym , podstawie okrągłej z charakterystycznym uchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innych składników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg szt 200 Chleb razowy z soją - chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej i soi oraz innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kształt nadany formą, szt 400 Chleb wiejski - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, z dodatkiem płatków ziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze masa netto: 1,0 kg, kształt nadany formą, niekrojony szt 400 Chleb Gbursczi - pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem mleka, płatków ziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 1,1 kg niekrojony, kształt nadany formą szt 300 Chleb pasterski - pieczywo mieszane: pszenno-żytnie z doddatkiem jogurtu, zakwasu pszennego mąki jęczmiennej słodowej, przypraw ,drożdży, wody i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze ,chleb o kształcie kulistym nadanym przez ręczne formowanie, masa netto: 0,5 kg szt 500 Bułka kajzerka - pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,050kg szt 5000 Bułka koktajlowa kajzerka - pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,030kg szt 8000 Bagietka-pieczywo pszenne.Skład-mąka pszenna,woda,zakwas pszenny,drożdże,o wadze 250 grniekrojona szt 350 Bułka koktajlowa koryncka - pieczywo pszenno -żytnie z dodatkiem wody, drożdży, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, kształt kopulasty o podstawie okrągłej górna powierzchnia zdobiona makiem, masa netto: 0,035kg szt 8000 Bułka koktajlowa szwedka - pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem drożdży, wody, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, bułki z charakterystycznym podłużnym nacięciem posypane makiem, masa netto: 0,035kg szt 7000 Bułka koktajlowa grahamka - bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym, masa netto: 0,035kg szt 5000 Bułka drykowana - pieczywo pszenne, z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli , tłuszczu i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, bułka z charakterystycznym podwójnym nacięciem, masa netto: 0,050 kg szt 8000 Bułka koktajlowa wieloziarnista - pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,035 kg szt 11000 Chleb IG - pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika, siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym, kształt podłużny, niekrojony, masa netto:0,30 kg szt 1200 Chleb kaszubek ze słonecznikiem - pieczywo żytnie, z dodatkiem wody, słonecznika, drożdży, płatków ziemniaczanych, soli i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, chleb o kształcie owalnym nadanym formą, posypany słonecznikiem, niekrojony, masa netto: 0,45 kg szt 350 Chleb słodowy nordlander - pieczywo mieszane wypiekane z mąki żytniej, pszennej z dodatkiem mąki żytniej słodowej, ekstraktu słodowego jęczmiennego drożdży, słonecznika soli i innych składników przewidzianych recepturą, chleb o kształcie nadanym formą, niekrojony, masa netto: 0,45 kg szt 200 Chleb jęczmienny - pieczywo mieszane, wypiekany z mąki jęczmiennej, pszennej, mąki żytniej z dodatkiem wody drożdży , soli i ewentualnie innych składników przewidzianych w recepturze, kształt owalny lub okrągły nadany przez wypiek w koszyku,niekrojony, masa netto: 0,50 kg szt 300 Chleb swojski - pieczywo żytnie, wypiekane z mąki żytniej z dodatkiem, wody płatków ziemniaczanych, drożdży, soli i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, kształt nadany formą, posypany płatkami owsianymi, niekrojony, masa netto: 0,5 kg szt 1500 Chleb kanapkowy z makiem - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli i drożdży, masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kształt podłużny, posypany makiem szt 500 Pieczywo tostowe - pieczywo wypiekane z mąki pszennej z dodatkiem wody, drożdży soli, tłuszczu, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, chleb o kształcie nadanym formą, niekrojony, masa netto: 0,55kg szt 1200 Bułka paryska - pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru, o kształcie owalnym, masa netto: 0,400 kg szt 200 Bułka maślana z rodzynkami - bułka wypieczona z mąki pszennej z dodatkiem wody, drożdży, soli, rodzynek i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,050kg szt 4000 Chleb zwykły posypany mąką - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli i drożdży, masa netto: 0,5 kg, niekrojony , kształt podłużny, posypany mąką szt 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach