Przetargi.pl
dostawy ryb przetworzonych i konserwowanych

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99-100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
  • Data zamieszczenia: 2012-02-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
    REGON: 00032123000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy ryb przetworzonych i konserwowanych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15200000-0 (ryby przetworzone i konserwowane) w asortymencie i w ilościach jak niżej: (L. p. Przewidywana ilość w kg); 1) Płaty śledziowe solone - 890,00 2) Burger rybny panierowany (waga 60-120g/szt) -1150,00 3) Płaty ze śledzia mrożone - 1500,00 4) Farsz rybny mrożony - 1000,00 5) Paprykarz szczeciński puszka (waga 300-330g/szt) - 1500,00 6) Sałatka pikantna z makreli puszka (waga 300-330 g/szt - 1000,00 7) Szprot w sosie pomidorowym puszka (waga 300/330 g/szt - 1000,00 8) Szprot w oleju puszka (waga 300-330 g/szt) - 1000,00 2. Faktyczne zamówienie (co do rozmiaru i asortymentu), z uwagi na zmienną ilość osób żywionych, wynikać będzie ze składanego telefonicznie przez ZAMAWIAJĄCEGO zapotrzebowania. Jednorazowe zapotrzebowanie zgłaszane WYKONAWCY nie musi obejmować wszystkich pozycji występujących w formularzu oferty. Podane w formularzu oferty wielkości zapotrzebowania na wyroby w ciągu 12 miesięcy mają charakter jedynie szacunkowy. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania na przedmioty zamówienia w takim okresie. Oznacza to, iż wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia wyrobów, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. 3. Dostawy będą realizowane partiami do magazynu Zamawiającego transportem Wykonawcy 1 raz w miesiącu. Dokładna wielkość i termin dostawy każdorazowo określona będzie przez Zamawiającego na 5 dni przed terminem dostawy w formie zamówienia. Dostawy winny być realizowane w dni robocze w godzinach od 8.00 do 15.00. Dostawa wyrobów dokonywana będzie przystosowanym do tego środkiem transportu WYKONAWCY i w taki sposób, aby nie została naruszona jakość zdrowotna zamówionych wyrobów na jego koszt, loco magazyn ZAMAWIAJĄCEGO. 4. Płaty śledziowe dostarczane będą w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) lub beczkach zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z opisem jego zawartości. Konserwy rybne winny być dostarczane w pakowaniach metalowych właściwie oznakowanych, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. Zamawiający dopuszcza, by oznaczenia były wytłoczone na opakowaniu,(data produkcji lub data przydatności do spożycia, waga, nazwa producenta).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wpłaty wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach