Przetargi.pl
Dostawy ryb i przetworów rybnych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie

Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg

  • Adres: 42-200 Częstochowa, ul. Sabinowska 62/64
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. (034) 378 53 00, 378 53 01 , fax. (034) 378 53 32
  • Data zamieszczenia: 2013-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej
    ul. Sabinowska 62/64 62/64
    42-200 Częstochowa, woj. śląskie
    tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax. (034) 378 53 32
    REGON: 15012365700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cspsp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ryb i przetworów rybnych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy ryb i przetworów rybnych w następującym asortymencie i ilościach: Lp. Asortyment J.m. poj. opak. Ilość 1. Filety śledziowe po wiejsku szt. 250g 30, 2. Matjas filet solony kg - 300, 3. Rolmops marynowany kg - 50, 4. Kaszubski filet śledziowy kg - 50, 5. Koreczki śledziowe giżyckie szt. 250 g 15, 6. Zawijane śledzie z wiśnią szt. 250 g 15, 7. Zawijane śledzie z śliwką szt. 250 g 15, 8. Sałatka farmerska kg - 300, 9. Sałata jarzynowa kg - 300, 10. Przysmak żydowski kg - 45, 11. Saska ryba w sosie salsa szt. 30, 12. Przysmak sułtański kg - 40, 13. Sałatka śledziowa fitness kg - 80, 14. Sałatka tatarska ze śledziem kg - 150, 15. Przysmak myśliwego kg - 40, 16. Sałatka polska ze śledziem kg - 150, 17. Sałatka SURIMI z ananasem i warzywami kg - 50, 18. Łosoś wędzony dzwonki kg 50, 19. Łosoś wędzony vacum szt. 100 g 40, 20. Makrela wędzona kg - 400, 21. Trewal wędzony kg - 50, 22. Halibut wędzony kg - 50, 23. Szaszłyk z łososia wędzonego kg - 40, 24. Dorsz czerniak wędzony kg - 200, 25. Dorsz plamiak wędzony kg - 100, 26. Węgorz wędzony kg - 20, 27. Sardynka w oleju szt. 125 g 100, 28. Kawior czarny szt. 50 g 10, 29. Kawior czerwony szt. 50 g 10, 30. Paprykarz szt. 300g 700, 31. Śledź w oleju szt. 170g 500, 32. Śledź w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1500, 33. Szprot w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1600, 34. Szprot w oleju szt. 170g 600, 35. Tuńczyk w sosie własnym szt. 185g 700, 36. Filet z makreli w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1000, 37. Filet z mintaja - shate SHP kg - 150, 38. Filet z dorsza iós SHP kg - 200, 39. Tilapia - filet b/s kg - 50, 40. Filet z morszczuka SHP kg - 150, 41. Halibut tuszka szt. - 150, 42. Nototenia tuszka kg - 150, 43. Paluszki rybne z fileta kg - 100, 44. Filet śledziowy w sosie musztardowym kg - 50, 45. Filet śledziowy z suszonymi ziołami kg - 30, 46. Małże naturalne szt. 210g 20, 47. Małże prowansalskie szt. 330g 20, 48. Kalmary pierścienie surowe szt. 250g 50, 49. Krewetki koktajlowe szt. 250g 40, 50. Krewetki Black Tiger szt. 500g 20, 51. Owoce morza - frutti di mare szt. 250g 100, 52. Pasta łososiowa szt. 80g 800, 53. Pasta kawiorowa wędzona szt. 150g 30, 54. Pasta z tuńczyka szt. 145g 30, 55. Pasta z łososia szt. 145g 50, 56. Pasta kawiorowa łagodna szt. 150g 40, 57. Złota kostka z serem kg - 150, 58. Kostka panierowana z mintaja kg - 250, 59. Kostka z fileta mintaja kg - 250, 60. Kotlety rybne kg - 200. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1.1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Określony powyżej przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w w/w załączniku. 4. Wymienione w powyższej tabeli ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmniejszeniu w przypadku zaistnienia sytuacji, których Zamawiająca nie mogła wcześniej przewidzieć. 5. Oznaczenie wg CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane 15210000-3 Filety rybne, wątróbki rybne i ikra 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15230000-9 Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone 15240000-2 Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 6. Miejsce realizacji zamówienia - dostawa towaru do stołówki na terenie zamawiającej tj. Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie ul. Sabinowska 62/64. 7. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy potwierdzonego dokumentem WZ i doręczenia faktury. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur częściowych za każdą zrealizowaną dostawę. 8. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży i w pierwszym gatunku. 9. Transport, dostawę na miejsce i rozładunek zapewnia Wykonawca nieodpłatnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiająca żąda wniesienia wadium, które winno zostać wniesione przed upływem terminu składania ofert, w wysokości 2 500,00 złotych (słownie: dwa tysiące pięćset złotych 00/100)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cspsp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach