Przetargi.pl
DOSTAWY RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE

Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg

  • Adres: 42-200 Częstochowa, ul. Sabinowska 62/64
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. (034) 378 53 00, 378 53 01 , fax. (034) 378 53 32
  • Data zamieszczenia: 2014-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej
    ul. Sabinowska 62/64 62/64
    42-200 Częstochowa, woj. śląskie
    tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax. (034) 378 53 32
    REGON: 15012365700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cspsp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy ryb i przetworów rybnych w następującym asortymencie i ilościach: Lp. Asortyment J.m. Poj. opak. Ilość 1 Filety śledziowe po wiejsku szt. 250g 30 2 Matjas filet solony kg - 300 3 Rolmops marynowany kg - 50 4 Kaszubski filet śledziowy kg - 50 5 Koreczki śledziowe giżyckie szt. 250 g 15 6 Zawijane śledzie z wiśnią szt. 250 g 15 7 Zawijane śledzie z śliwką szt. 250 g 15 8 Sałatka farmerska kg - 300 9 Sałata jarzynowa kg - 300 10 Przysmak żydowski kg - 45 11 Saska ryba w sosie salsa kg - 30 12 Przysmak sułtański kg - 40 13 Sałatka śledziowa fitness kg - 50 14 Sałatka tatarska ze śledziem kg - 150 15 Przysmak myśliwego kg - 40 16 Sałatka polska ze śledziem kg - 150 17 Sałatka SURIMI z ananasem i warzywami kg - 50 18 Łosoś wędzony dzwonki kg - 30 19 Łosoś wędzony vacum szt. 100 g 60 20 Makrela wędzona kg - 400 21 Trewal wędzony kg - 30 22 Halibut wędzony kg - 50 23 Szaszłyk z łososia wędzonego kg - 40 24 Dorsz czerniak wędzony - tuszka kg - 200 25 Dorsz atlantycki wędzony - tuszka kg - 100 26 Węgorz wędzony kg - 20 27 Sardynka w oleju szt. 125 g 100 28 Kawior czarny szt. 80 g 15 29 Kawior czerwony szt. 80 g 15 30 Paprykarz szt. 300g 600 31 Śledź w oleju szt. 170g 500 32 Śledź w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1300 33 Szprot w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1500 34 Szprot w oleju szt. 170g 200 35 Tuńczyk w sosie własnym szt. 185g 700 36 Filet z makreli w pomidorach z otwieraczem szt. 125g 1000 37 Filet z mintaja - shate SHP kg - 200 38 Filet z dorsza atlantycki iós SHP kg - 200 39 Tilapia - filet b/s kg -150 40 Filet z morszczuka SHP kg - 150 41 Halibut tuszka kg - 150 42 Nototenia tuszka kg - 150 43 Paluszki rybne z fileta kg - 100 44 Filet śledziowy w sosie musztardowym kg - 30 45 Filet śledziowy z suszonymi ziołami kg - 30 46 Małże naturalne szt. 210g 20 47 Małże prowansalskie szt. 330g 20 48 Kalmary pierścienie surowe szt. 250g 30 49 Krewetki koktajlowe szt. 250g 20 50 Krewetki Black Tiger szt. 500g 20 51 Owoce morza - frutti di mare szt. 250g 50 52 Pasta łososiowa szt. 80g 800 53 Pasta kawiorowa wędzona szt. 150g 20 54 Pasta z tuńczyka szt. 145g 20 55 Pasta z łososia szt. 145g 30 56 Pasta kawiorowa łagodna szt. 150g 30 57 Złota kostka z serem kg - 200 58 Kostka panierowana z mintaja kg - 300 59 Kostka z fileta mintaja kg - 250. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1.1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Określony powyżej przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w w/w załączniku. 4. Wymienione w powyższej tabeli ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmniejszeniu w przypadku zaistnienia sytuacji, których Zamawiająca nie mogła wcześniej przewidzieć. 5. Oznaczenie wg CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane 15210000-3 Filety rybne, wątróbki rybne i ikra 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15230000-9 Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone 15240000-2 Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone. 6. Miejsce realizacji zamówienia - dostawa towaru do stołówki na terenie zamawiającej tj. Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie ul. Sabinowska 62/64. 7. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy potwierdzonego dokumentem WZ i doręczenia faktury. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur częściowych za każdą zrealizowaną dostawę. 8. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży i w pierwszym gatunku. 9. Transport, dostawę na miejsce i rozładunek zapewnia Wykonawca nieodpłatnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiająca żąda wniesienia wadium, które winno zostać wniesione przed upływem terminu składania ofert, w wysokości 2 500,00 złotych (słownie: dwa tysiące pięćset złotych 00/100)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cspsp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach