Przetargi.pl
DOSTAWY RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE

Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg

  • Adres: 42-200 Częstochowa, ul. Sabinowska 62/64
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. (034) 378 53 00, 378 53 01 , fax. (034) 378 53 32
  • Data zamieszczenia: 2012-01-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej
    ul. Sabinowska 62/64 62/64
    42-200 Częstochowa, woj. śląskie
    tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax. (034) 378 53 32
    REGON: 15012365700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cspsp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy ryb i przetworów rybnych w następującym asortymencie i ilościach: Lp. Asortyment Poj. opak. J.m. Ilość 1 Makrela wędzona tuszka - kg 600, 2 Matias filet solony - kg 300, 3 Rolmops marnowany - kg 100, 4 Szaszłyk z łososia wędzonego - kg 40, 5 Koreczki pirackie 250 g szt. 10, 6 Koreczki śledziowe giżyckie 250 g szt. 10, 7 Koreczki śledziowe z wiśnią 250 g szt. 15, 8 Koreczki śledziowe z śliwką 250 g szt. 15, 9 Sałatka farmerska - kg 250, 10 Przysmak żydowski - kg 45, 11 Kaszubski filet śledziowy - kg 100, 12 Łosoś wędzony vacum 100 g szt. 40, 13 Sałatka śledziowa fitness - kg 60, 14 Sałatka tatarska ze śledziem - kg 200, 15 Sałatka polska ze śledziem - kg 150, 16 Śledź po sułtańsku - kg 40, 17 Przysmak gajowego - kg 40, 18 Karmazyn wędzony tusza - kg 100, 19 Węgorz wędzony - kg 50, 20 Sardynka w oleju 125 g szt. 100, 21 Kawior czarny 50 g szt. 10, 22 Kawior czerwony 50 g szt. 10, 23 Paprykarz 300 g szt. 700, 24 Śledź w oleju 170 g szt. 500, 25 Śledź w pomidorach z otwieraczem 125g szt. 1500, 26 Szprot w pomidorach z otwieraczem 125g szt. 1600, 27 Szprot w oleju 170g szt. 600, 28 Tuńczyk w sosie własnym 185g szt. 700, 29 Filet z makreli w pomidorach z otwieraczem 125g szt. 1000, 30 Filet z mintaja - shate SHP - kg 100, 31 Filet dorsza iós SHP - kg 250, 32 Filet z pangi - kg 50, 33 Filet z morszczuka SHP - kg 150, 34 Halibut tuszka - kg 100, 35 Nototenia tuszka - kg 100, 36 Paluszki rybne z fileta - kg 200, 37 Sałatka jarzynowa - kg 250, 38 Filet śledziowy z suszonymi ziołami - kg 30, 39 Saska ryba w sosie salsa - kg 30, 40 Filet śledziowy w sosie musztardowym - kg 45, 41 Pasta łososiowa 80 g szt. 800, 42 Pasta rybna z suszonymi pomidorami 80 g szt. 500 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1.1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Określony powyżej przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w w/w załączniku. 4. Wymienione w powyższej tabeli ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmniejszeniu w przypadku zaistnienia sytuacji, których Zamawiająca nie mogła wcześniej przewidzieć. 5. Oznaczenie wg CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane 15210000-3 Filety rybne, wątróbki rybne i ikra 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15230000-9 Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone 15240000-2 Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 6. Miejsce realizacji zamówienia - dostawa towaru do stołówki na terenie zamawiającej tj. Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie ul. Sabinowska 62/64. 7. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy potwierdzonego dokumentem WZ i doręczenia faktury. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur częściowych za każdą zrealizowaną dostawę. 8. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży i w pierwszym gatunku. 9. Transport, dostawę na miejsce i rozładunek zapewnia Wykonawca nieodpłatnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiająca żąda wniesienia wadium, które winno zostać wniesione przed upływem terminu składania ofert, w wysokości 2 000,00 złotych (słownie: dwa tysiące złotych 00/100)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cspsp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach