Przetargi.pl
Dostawy przetworów warzywnych i owocowych

Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507 , fax. 655 454 266
  • Data zamieszczenia: 2019-08-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
    ul. 17 Stycznia 28
    63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
    tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, fax. 655 454 266
    REGON: 32029400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy przetworów warzywnych i owocowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy przetworów warzywnych i owocowych. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na trzy części (zadania): – zadanie nr 1: Dostawy przetworów warzywnych kiszonych, – zadanie nr 2: Dostawy sałatek warzywnych, – zadanie nr 3: Dostawy przetworów owocowych i warzywnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. Zadanie nr 1: Dostawy przetworów warzywnych kiszonych W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1)Kapusta kwaszona – 9 000 kg, 2)Ogórki kwaszone – 7 000 kg, Zadanie nr 2: Dostawy sałatek warzywnych W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1)Sałatka warzywna – 3 200 kg, 2)Sałatka szwedzka – 2 800 kg, 3)Leczo pieczarkowe – 3 500 kg, Zadanie nr 3: Dostawy przetworów owocowych i warzywnych W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1)Koncentrat pomidorowy – 4 000 kg, 2)Groszek konserwowy – 1 200 kg, 3)Kukurydza konserwowa – 1 200 kg, 4)Chrzan tarty – 800 kg, 5)Jabłko prażone – 1100 kg, 6)Sojowy granulat – 450 kg, 7)Sojowa kostka – 600 kg, 8)Sojowa krajanka – 250 kg, 9)Kotlety sojowe – 500 kg, 10)Dżem truskawkowy – 3 400 kg, 11)Powidła śliwkowe – 2 200 kg, 12)Syrop owocowy – 1 000 kg, 13)Marmolada – 3 000 kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie opisał tego warunku
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Formularz ofertowy (zał. nr 1 do siwz); 2)Formularz cenowy (zał. nr 2 do siwz); Ponadto, Wykonawca zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach