Przetargi.pl
Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09-402 Płock, ul. Sienkiewicza 22
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2622031
  • Data zamieszczenia: 2012-01-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
    ul. Sienkiewicza 22 22
    09-402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 024 2622031
    REGON: 00032046600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy do siedziby zamawiającego niżej wymienionych produktów w rocznej ilości szacunkowej: Lp. NAZWA ARTYKUŁU POLSKA NORMA SPOSÓB PAKOWANIA I ETYKIETOWANIA ILOŚCI [kg] 1 Serca drobiowe PN-A-86524:1994 Pakowane - próżniowo, także w przypadku batonów-wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii, polskiej normy, składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych. 2000 2 Żołądki drobiowe PN-A-86524:1994 jw. 2000 3 Pałki z kurczaka PN-A-86524:1994 jw. 1000 4 Mięso udowe z indyka PN-A-86524:1994 jw. 1000 5 Mięso wołowe kl. II PN-A-82014:1997 jw. 1000 6 Mięso wołowe b/k I PN-A-82014:1997 jw. 400 7 Mięso mielone PN-A-82009:1997 jw. 4000 8 Mięso wieprzowe kl. II PN-A-82014:1997 jw. 3000 9 Schab wieprzowy z kością PN-A-82014:1997 jw. 600 10 Paluszki drobiowe PN-A-86526 jw. 2000 11 Kaszanka PN-A-82007:1996 jw. 3600 12 k. litewska PN-A-82007:1996 jw. 3600 13 Przysmak szynkowy drobiowy PN-A-86526:1995 jw. 3000 14 k. drobiowa PN-A-86526:1995 jw. 3300 15 k. kanapkowa drobiowa PN-A-86526:1995 jw. 1400 16 Luncheon meat z indyka PN-A-86526:1995 jw. 1400 17 Pasztet pieczony PN-A-82065:1963 jw. 1400 18 Pieczeń myśliwska PN-A-82007:1996 jw. 1400 19 k. śląska PN-A-82007:1996 jw. 1400 20 k. żywiecka PN-A-82007:1996 jw. 1200 21 k. podwawelska PN-A-82007:1996 jw. 1400 22 k. krakowska PN-A-82007:1996 jw. 400 23 Szynka wołowa PN-A-82007:1996 jw. 1000 24 Salceson drobiowy PN-A-86526:1995 jw. 1400 25 Szynka mielona drobiowa PN-A-86526:1995 jw. 1000 26 Boczek faszerowany PN-A-82007:1996 jw. 1500 27 Boczek prasowany PN-A-82007:1996 jw. 1500 28 Mortadela PN-A-82007:1996 jw. 1400 29 Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995 jw. 4000 30 k. toruńska PN-A-82007:1996 jw. 1800 31 k. zwyczajna PN-A-82007:1996 jw. 3600 32 k. golonkowa PN-A-82007:1996 jw. 400 33 Pasztetowa PN-A-82007:1996 jw. 1400 34 Kości wieprzowo-wołowe PN-76/R-22005 jw. 4500 35 Konserwa turystyczna (puszka 0,3 kg z otwieraczem) PN-A-82022:1998 jw. 1200 36 Pasztet mazowiecki (puszka 200g lub 300 g z otwieraczem) PN-A-82022:1998 jw. 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach