Przetargi.pl
Dostawy produktów mleczarskich dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-08/2011)

Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 4110380 , fax. 54 4110380
  • Data zamieszczenia: 2011-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 4110380, fax. 54 4110380
    REGON: 34083363300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy produktów mleczarskich dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-08/2011)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy PRODUKTÓW MLECZARSKICH dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego: a) Mleko pasteryzowane 2% w litrowym opakowaniu kartonowym z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 3.000 litrów, b) Śmietana 18%, pasteryzowana, ukwaszona, gęsta w opakowaniu plastikowym - kubek, opakowanie od 300 ml do 450 ml, z minimalnym terminem przydatności do spożycia dziesięć dni od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 4.600 litrów, c) Ser topiony plastry, w opakowaniu foliowym do 150 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 150 kilogramów, d) Ser topiony kostka, w opakowaniu foliowym do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 25 kilogramów, e) Ser biały - twaróg, półtłusty, świeży, w opakowaniu papierowym, jednostka miary kilogram, ilość 900 kilogramów, f) Masło śmietankowe o zawartości tłuszczu mlecznego minimum 73%, w opakowaniu papierowym do 200 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 80 kilogramów, g) Ser żółty o zawartości tłuszczu minimum45%, w opakowaniu foliowym od 1 kg do 5 kg, dopuszczalne odmiany: Gouda, Edamski, Morski, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 310 kilogramów, h) Margaryna do smażenia w opakowaniu papierowym od 200 g do 250 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 700 kilogramów, i) Margaryna do smarowania z dodatkiem masła w opakowaniu plastikowym do 500 g z minimalnym terminem przydatności do spożycia jeden miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 300 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport PRODUKTÓW MLECZARSKICH do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport PRODUKTÓW MLECZARSKICH musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość PRODUKTÓW MLECZARSKICH, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 7 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach