Przetargi.pl
Dostawy artykułów mleczarskich do trzech jednostek organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakład Karny w Potulicach, Zakład Karny Bydgoszcz-Fordon, Areszt Śledczy w Bydgoszcz( znak sprawy 04/2016)

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 89-120 Potulice, Aleja Parkowa 1
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 5874440 , fax. 052 5874400
  • Data zamieszczenia: 2016-03-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Aleja Parkowa 1 1
    89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 5874440, fax. 052 5874400
    REGON: 00031963500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów mleczarskich do trzech jednostek organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakład Karny w Potulicach, Zakład Karny Bydgoszcz-Fordon, Areszt Śledczy w Bydgoszcz( znak sprawy 04/2016)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy artykułów mleczarskich do trzech Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakład Karny w Potulicach, Zakład Karny Bydgoszcz-Fordon, Areszt Śledczy w Bydgoszcz( znak sprawy 04/2016). 1) serek homogenizowany naturalny (bez cukru) - 104 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 125 g netto do 150 g netto, CPV: 15551000-5, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 2) serek homogenizowany waniliowy - 1620 netto, w pakowaniach jednostkowych od 100 g netto do 150 g netto, CPV: 15551000-5, PN-A 86300:1991/Az3:2001; 3) ser topiony śmietankowy - 4430 kg netto, w opakowaniach jednostkowych 100 g netto, CPV: 15542200-1, PN-A-86233:1966/Az16:1996; 4) ser topiony ziołowy -650 kg w opakowaniach jednostkowych 100 g, CPV: 15542200-1, PN-A 86233:1966/Az16:1996 5) ser topiony pieczarkowy - 800 kg w opakowaniach jednostkowych 100 g, CPV: 15542200-1, PN-A 86233:1966/Az16:1996 6) jogurt naturalny (bez cukru) - 2550 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 125 g netto do 150 g netto, CPV: 15551310-1, PN-A-86061:2002/Az1:2006; 7) serek kanapkowy naturalny - 1744 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 100 g netto do 125 g netto, CPV: 15544000-3, PN-A-86003:1991; 8) śmietana 12% - 4803 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 0,400 g do 5 kg netto , CPV 15512200-2, PN-A-86050:2002; 9) twaróg chudy - 13974 kg netto, w kostkach o wadze jednostkowej 200 g, CPV: 15542100-0, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 10) ser twardy żółty - 200 kg, w blokach, CPV: 15544000-3, PN-A-86230:1968/Az13:1996, 11) ser twardy żółty Salami - 394 kg netto (ilość szacunkowa), krojony w plastry w opakowaniach jednostkowych od 0,15 kg netto do 1 kg netto, CPV: 15544000-3, PN-A-86230:1968/Az13:1996. 12) jogurt owocowy -3077 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 115 g do 150 g, CPV: 15551320-4, PN-A-86061:2002/Az1:2006 13) serek fromage naturalny - 200 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 80g do 100g, CPV: 15554000-5, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 14) serek fromage smakowe(z chrzanem,z papryką,z czosnkiem, jarzynka, z ziołami) - 590 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 80g do 100g, CPV: 15554000-5, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 15) serek grani - 429 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 125 g do 150 g, CPV: 1554200-1, PN-A-86300:1991/Az3:2001; 16) serek wiejski ziarnisty - 400 kg netto, w opakowaniach jednostkowych od 100 g do 125 g, CPV:15551310-1, PN-91/A-86300 Grupa 2: 1) mleko w proszku (odtłuszczone) - 8680 kg netto (ilość szacunkowa), w opakowaniach w przedziale 20-30 kg netto, CPV: 15511700-0, PN-A-86024:1992/A1:1996.Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Zamawiający zastrzegają sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z odpowiednim okresem ważności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze.Wykonawca określa w formularzu cenowym, jaką gramaturę artykułów w grupie 1, będzie dostarczał zamawiającemu przez cały okres obowiązywania umowy, dotyczy: serek homogenizowany naturalny, serek homogenizowany waniliowy, jogurt naturalny, serek kanapkowy naturalny, jogurt owocowy, serek fromage naturalny, serek fromage smakowy, serek grani i serek wiejski ziarnisty. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności: 1) Realizacja dostaw ww. artykułów w uzgodnionych terminach do magazynów zlokalizowanych w: a) Zakładzie Karnym w Potulicach, Al. Parkowa 1, w godz. 7:00-11:00, b) Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie, ul. Rynek 8, w godz. 7:15-11:00, c) Areszcie Śledczym w Bydgoszczy, ul. Wały Jagiellońskie 4, w godz. 7:30 -11:00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin realizacji reklamacji
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach