Areszt Śledczy w Opolu ogłasza przetarg
- Adres: 45-033 Opole, ul. Sądowa
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 774 545 647 , fax. 774 539 741
- Data zamieszczenia: 2019-12-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Opolu
ul. Sądowa 4
45-033 Opole, woj. opolskie
tel. 774 545 647, fax. 774 539 741
REGON: 59913200000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna niemająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia będą dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich do Aresztu Śledczego w Opolu, ul. Sądowa 4, 45-033 Opole. Przedmiot zamówienia będzie finansowany z wydatków budżetowych Aresztu Śledczego w Opolu będącego jednostką z sektora finansów publicznych w rozumieniu przepisów o finansach publicznych. Opis przedmiotu zamówienia przedstawia załącznik nr 1 do specyfikacji. Pozostałe warunki i zasady dotyczące realizacji zamówienia zostały określone we wzorze umowy o zamówienie publiczne, który stanowi załącznik nr 2 do specyfikacji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) wypełniony formularz ofertowy. Formularz ofertowy musi mieć formę pisemną i należy go złożyć na druku, którego wzór stanowi załącznik nr 4 i 4A do specyfikacji. Dokument musi być składany w oryginale; 2) pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy). Dokument musi być składany w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2020-11-24 - Dostawa produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2020-11-15 - Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2018-12-06 - Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2017-12-12 - Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2017-02-28