Przetargi.pl
Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Pijarska
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 184 485 600 , fax. 184 485 609
  • Data zamieszczenia: 2019-05-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Pijarska 1
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 184 485 600, fax. 184 485 609
    REGON: 31999000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: Część I – produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny): 1) 12 600 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 500 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 500 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 1 100 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 550 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 7) 750 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 8) 900 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 9) 350 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 10) 800 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 3 200 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 700 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 800 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 1 300 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 250 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 2 500 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 5 000 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 200 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 5 200 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 600 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. 14) 900 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 15) 1 100 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach