Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Pijarska
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 184 485 600 , fax. 184 485 609
- Data zamieszczenia: 2019-05-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Pijarska 1
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 184 485 600, fax. 184 485 609
REGON: 31999000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: Część I – produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny): 1) 12 600 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 500 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 500 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 1 100 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 550 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 7) 750 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 8) 900 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 9) 350 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 10) 800 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 3 200 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 700 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 800 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 1 300 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 250 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 2 500 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 5 000 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 200 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 5 200 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 600 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. 14) 900 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 15) 1 100 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2020 roku”.
Dodano: 2019-09-16 - „Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku
Dodano: 2018-10-17 - Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2018 roku.
Dodano: 2017-10-04 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu do Zakładu Karnego w Wadowicach
Dodano: 2017-09-21