Przetargi.pl
Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu do Zakładu Karnego w Wadowicach

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 34100 Wadowice, ul. Trybunalska
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 338 721 100 , fax. 338 720 860
  • Data zamieszczenia: 2017-09-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Trybunalska 8
    34100 Wadowice, woj. małopolskie
    tel. 338 721 100, fax. 338 720 860
    REGON: 32002900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu do Zakładu Karnego w Wadowicach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Karczek wieprzowy b/k, świeży.-15113000-3- 420kg, Łopatka wieprzowa b/k, świeża-15113000-3-2800kg, Schab wieprzowy b/k, świeży-15113000-3- 200kg, Mięso wołowe pieczeniowe, świeże-15111000-9-300kg, Mięso wołowe gulaszowe, świeże-15111000-9 -300kg, Kiełbasa szynkowa-15131130-5-400kg, Kiełbasa wiejska-15131130-5-300kg, Kiełbasa zielonogórska-15131130-5-700kg, Kiełbasa zwyczajna-15131130-5-2100kg, Kiełbasa mortadela-15131130-5 -850kg, Parówki śląskie-15131130-5-750kg, Kiełbasa parówkowa-15131130-5-650kg, Pasztet pieczony- 15131310-1-800kg, Pasztetowa wieprzowa-15131310-1-550kg, Salceson wieprzowy-15131130-5-750kg, Kaszanka-15131134-3-600kg, Wątroba wołowa, świeża-15111000-9-1000kg, Podgardle wędzone-15113000-3- 200kg, Smalec-15412100-0-50kg, Podudzie z kurczaka, świeże-15112000-6-100kg, Udziec z kurczaka, świeży-15112130-6-1000kg, Filet z kurczaka, świeży-15112000-6-220kg, Mięso gulaszowe drobiowe, świeże-15112110-0-320kg, Serca drobiowe, świeże-15112110-0-200kg, Szynka drobiowa-15131135-0-700kg, Szynka prasowana z indyka-15131130-5-700kg, Polędwica drobiowa-15131135-0-600kg, Baleron drobiowy- 15131135-0-500kg, Pieczeń rzymska drobiowa-15131135-0-800kg, Kiełbasa mortadela drobiowa-15131135-0 -600kg, Kiełbasa parówkowa drobiowa-15131135-0-500kg, Parówki cienkie drobiowe-15131135-0-600kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach