Przetargi.pl
Dostawy pieczywa

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 486 211 250 , fax. 486 146 030
  • Data zamieszczenia: 2019-10-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 486 211 250, fax. 486 146 030
    REGON: 10382000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy pieczywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie pieczywa wyszczególnionego w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: 1. Chleb pszenno-żytni; maksymalna ilość na okres obowiązywania umowy 74 000,00 kg; kod cpv 15811100-7; minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni; Chleb krojony o masie 350 g (grubość kromki 11-13 mm), pakowany w folię z widoczną datą przydatności do spożycia (w okresie letnim wymagane pakowanie w folię perforowaną umożliwiającą wysoką migrację pary wodnej na zewnątrz). Zapach pieczywa musi być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. 2. Chleb razowy; maksymalna ilość na okres obowiązywania umowy 1000,00 kg; kod cpv 15811100-7; minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni; Chleb krojony o masie 350g (grubość kromki 11-13 mm), pakowany w folię z widoczną datą przydatności do spożycia. Zapach powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. 3. Bułka wrocławska; maksymalna ilość na okres obowiązywania umowy 300,00 kg; kod cpv 15811400-0; minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni; Bułka krojona o masie 350 g (grubość kromki 11-13 mm), świeża, pakowana w folię z widoczną datą przydatności do spożycia (w okresie letnim wymagane pakowanie w folię perforowaną umożliwiającą wysoką migrację pary wodnej na zewnątrz). Zapach pieczywa musi być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. 4. Bułka tarta; maksymalna ilość na okres obowiązywania umowy 200,00 kg; kod cpv 15821000-9; minimalny okres przydatności do spożycia 60 dni; Bułka tarta paczkowana w opakowania o masie 1 kg, z widoczną datą przydatności do spożycia. Zapach powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Konsystencja sypka bez grudek i zbryleń. Równomiernie zabarwiona o odcieniu żółto-złotym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w w/w zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach